SOTIRIS 12 Φεβρουαρίου 2015 #26 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Διαβάζω πολύ περισίτερο απο όσο νομίζεται αλλά δεν κατανοώ!μετρήσεις δεν έχω ακόμα γιατί πρέπει να μου στείλουν απο αθήνα!σε ένα άλλο κείμενο έξω απο το φόρουμ διάβασα ότι πρέπει να ταίζουμε 3λεπτά πράγμα αντίθετο με αυτό του φίλου σταμάτη! Επειδή το ενυδρείο σου είναι άστρωτο και δεν πρέπει να το επιβαρύνεις περισσότερο θα ρίχνεις πολύ λίγη τροφή που τα ψάρια σου να την τρώνε σε ένα λεπτό. Οταν θα είναι έτοιμο από πλευράς βιολογίας τότε θα μπορείς να ταίζεις περισσότερη ποσότητα και έτσι θα χρειάζονται τα ψάρια σου περισσότερη ώρα για να την καταναλώσουν. Η αρχή θέλει μεγάλη προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #27 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία!επίσης rastarfarian ο Σταμάτης λέει όποτε γράφει ο κατασκευαστής πρέπει να βάζουμε ψάρια!με μπερδεύεται λίγο γιατί μου λέτε αντίθετα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Φεβρουαρίου 2015 #28 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι θερμοκρασία έχει το ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #29 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 είχε κάτω απο 15 αλλά τώρα έχει 24!επίσης πειράζει να βάλω φυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Φεβρουαρίου 2015 #30 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 (edited) είχε κάτω απο 15 αλλά τώρα έχει 24!επίσης πειράζει να βάλω φυτά? Τα φυτά μόνο καλό θα κάνουν αλλά θα στα φάνε τα χρυσόψαρα, δυστυχώς φυτα και χρυσόψαρα δεν πάνε μαζί, εκτος και αν βάλεις καμια ανουμπια ή καμια βαλισνερια, τα υπόλοιπα με δυσκολία θα τα κρατήσεις, και όπως αναγκαστικά θα ταίζεις λίγο για να μην ανεβάζεις αμμωνία, τα ψάρια θα σου τρώνε τα φυτά Και η θερμοκρασία απο 15 σε 24 τόσο γρήγορα δεν θα έπρεπε ανέβει. Κάνε μετρήσεις και αλλαγές νερού 30% κάθε 2 ημέρες Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2015 - takis_gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #31 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Οκ πάντως τα έχω 1 μέρα και δεν μου τρώνε τα φυτά(java fern)αλλαγή θα κάνω αύριο 30%!τέστ δεν έχω ακόμα αλά θα μου στείλουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Φεβρουαρίου 2015 #32 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Οκ πάντως τα έχω 1 μέρα και δεν μου τρώνε τα φυτά(java fern)αλλαγή θα κάνω αύριο 30%!τέστ δεν έχω ακόμα αλά θα μου στείλουν! το jawa fern μπορεί να τη βγαλει καθαρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Φεβρουαρίου 2015 #33 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν έχεις prime ρίχνε κάθε μέρα για να δεσμεύονται η αμμωνία και τα νιτρώδη μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου. τάισμα κάθε δύο τρεις μέρες από λίγο. Για Ότι δεν καταλαβαινεις κάνε τις ερωτήσεις σου με ακρίβεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να σου τις λύσουμε. Είσαι μικρός ακόμα και έχεις πολλά να μάθεις. Καλό θα ήταν να έβαζες την ηλικία σου στο προφίλ σου έτσι ώστε να ξέρουν οι υπόλοιποι πως να σου μιλήσουν. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να ακούς αυτά τα λόγια από έναν ενήλικα και από έναν 13χρονο..... Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ανοικτός στις συμβουλές και να διαβάζεις έτσι ώστε οι αποφάσεις σου να είναι οσο γινετε καλύτερες.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 13 Φεβρουαρίου 2015 #34 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Το ότι είσαι εδώ μέσα και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία, σημαίνει ότι σου αρέσει, θέλεις να ασχοληθείς και να μάθεις.Αν συνεχίσεις έτσι, στην ηλικία μου που δεν ήξερα τι είναι ο κύκλος του αζώτου, εσύ θα στήνεις ενυδρεία με δίσκους. Αλλά μην πιστεύεις τόσο εύκολα ό,τι σου λένε παραέξω, διασταύρωνέ τα πρώτα, παίρνε και άλλες γνώμες και μετά το κάνεις. Έτσι θα γλιτώσεις και χρήματα και δεν θα βάζεις σε κίνδυνο τα ψάρια σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2015 #35 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Οκ πάντως τα έχω 1 μέρα και δεν μου τρώνε τα φυτά(java fern)αλλαγή θα κάνω αύριο 30%!τέστ δεν έχω ακόμα αλά θα μου στείλουν! Δεν τρώνε όλα τα χρυσόψαρα, όλα τα φυτά, εγώ έχω φυτεμένο με χρυσόψαρα και δεν τα πειράζουν. Μέχρι να σου έρθουν τα τεστ, κάνε κάθε μέρα αλλαγή νερού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #36 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστώ παιδιά για τις καλές συμβουλές σας!πράγματι μου αρέσει πολύ αυτό το χόμπι!αντιχλώριο έχω prime ρίχνω κάθε μέρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος