Jump to content

Που Θα Βρω Zebra Snail?

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!

Έχω ένα ενυδρείο 60λιτ. με δυο χελωνακια αλλα πιάνει συνεχεια αγλη!

Διάβασα σε ένα σαιτ οτι τα zebra snail κανουν μαζι με τα χελωνάκια ξερετε που πουλάνε zebra snail στην αθήνα?

Καλησπέρα άνοιξε 1 θεμα στην κατιγορια των καταστημάτων η βρες απο την κατιγορια τους τηλεφωνο και ρώτησε τους αρκετα μαγαζια πρεπει να εχουν

Έχω δυο χελωνάκια όπως είπα και πριν αλλά επειδή μόλις τα πήρα δεν έχω μάθει τα βασικά μήπως ξέρεις

πως να ξεχωρίζεις το φύλλο; (:

• 2 weeks later...

τα ασπονδυλα ειχαν απαγορευτει για δυο μηνες γιατι κρυθηκαν βρωσιμα.μου ειπαν ομως οτι επιτραπηκαν ξανα και θα φερουν σε 1-2 εβδομαδες στο πετ σιτυ.

τα ασπονδυλα ειχαν απαγορευτει για δυο μηνες γιατι κρυθηκαν βρωσιμα.μου ειπαν ομως οτι επιτραπηκαν ξανα και θα φερουν σε 1-2 εβδομαδες στο πετ σιτυ.

Αυτο δεν ισχυει!Στο μαγαζι που στο ειπαν ειχαν απλα προβλημα με τον προμηθευτη τους,καμιασχεση με απαγορευση!

Οντως και εγω που ειχα παει στο pet city της νεας σμυρνης αυτο μου ειπαν και εντωμεταξύ στο pet supermarket έφερναν κανονικα και σαλιγκάρια και γαριδες ολοι αυτη την περιοδο...

Οντως και εγω που ειχα παει στο pet city της νεας σμυρνης αυτο μου ειπαν και εντωμεταξύ στο pet supermarket έφερναν κανονικα και σαλιγκάρια και γαριδες ολοι αυτη την περιοδο...

Τα πετ σιτυ ειχαν προβλημα,οχι οτι ειχε απαγορευτει η εισαγωγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...