Victoria45 11 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Έχω ένα ενυδρείο 60λιτ. με δυο χελωνακια αλλα πιάνει συνεχεια αγλη! Διάβασα σε ένα σαιτ οτι τα zebra snail κανουν μαζι με τα χελωνάκια ξερετε που πουλάνε zebra snail στην αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα άνοιξε 1 θεμα στην κατιγορια των καταστημάτων η βρες απο την κατιγορια τους τηλεφωνο και ρώτησε τους αρκετα μαγαζια πρεπει να εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria45 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria45 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχω δυο χελωνάκια όπως είπα και πριν αλλά επειδή μόλις τα πήρα δεν έχω μάθει τα βασικά μήπως ξέρεις πως να ξεχωρίζεις το φύλλο; (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Για σαλιγκάρια ρώτα Άβυσσο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria45 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως ξερετε πως ξεχωρίζουμε το φυλλο των νερωχελωνων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να μεγαλώσουν για να δεις το φύλο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Διάβασε αυτό http://www.aquazone.gr/forums/topic/68453-aaeuiueea/ θα σου λύσει πολλές απορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 τα ασπονδυλα ειχαν απαγορευτει για δυο μηνες γιατι κρυθηκαν βρωσιμα.μου ειπαν ομως οτι επιτραπηκαν ξανα και θα φερουν σε 1-2 εβδομαδες στο πετ σιτυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 τα ασπονδυλα ειχαν απαγορευτει για δυο μηνες γιατι κρυθηκαν βρωσιμα.μου ειπαν ομως οτι επιτραπηκαν ξανα και θα φερουν σε 1-2 εβδομαδες στο πετ σιτυ. Αυτο δεν ισχυει!Στο μαγαζι που στο ειπαν ειχαν απλα προβλημα με τον προμηθευτη τους,καμιασχεση με απαγορευση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 22 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Οντως και εγω που ειχα παει στο pet city της νεας σμυρνης αυτο μου ειπαν και εντωμεταξύ στο pet supermarket έφερναν κανονικα και σαλιγκάρια και γαριδες ολοι αυτη την περιοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Οντως και εγω που ειχα παει στο pet city της νεας σμυρνης αυτο μου ειπαν και εντωμεταξύ στο pet supermarket έφερναν κανονικα και σαλιγκάρια και γαριδες ολοι αυτη την περιοδο... Τα πετ σιτυ ειχαν προβλημα,οχι οτι ειχε απαγορευτει η εισαγωγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος