almuros 11 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα παιδια δεν ξερω αν μπαινει στη σωστη ενοτητα αλλα εχω μια απορια Εχω δυο αγγελιες και οταν παω να διορθωσω τις τιμες μου λεει οτι αυτο δεν ειναι δυνατον? πρεπει να περασει καποιο χρονικο οριο για να γινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω εγω κοίταξα μια παλια που ειχα και μπορούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 12 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 λενε οι διαχειριστες οτι δ μπορουμε να επεξεργαστουμε την αγγελια μας αφου τηβ αναρτησουμε!!εγω εχω διορθωσει 2 αλλα μονο απο μια φορα τη καθε μια!!μετα δ με αφηνε!! γι'αυτο δ μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δεν στέλνεις pm σε κάποιον διαχειριστή να σου αλλάξει τις τιμές στις αγγελίες που θέλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Και το λινκ για μην ψαχνόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 απο οτι ειδα δεν μπορει να αλλαξει ο τιτλος , να προσθεσω δλδ στον παλιο το 'νεες τιμες' ,γι αυτο δεν γινοταν μαλλον θα ειναι κανονισμος ...οποτε οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος