GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #26 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 ότι χρώματα κι'αν είναι? Albino - bronze κτλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Φεβρουαρίου 2015 #27 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 καλύτερα όμοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Φεβρουαρίου 2015 #28 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Tα κορυντορας γονιμοποιουν τα αυγα, αφηνωντας το σπερμα τους στο στομα της θηλυκιας! Αν το πηρες πριν 5 μερες δεν τα εχει γονιμοποιησει αρσενικος αλλα μου φαινεται και περιεργο που γεννησε! Τι ταιζεις; Τι θερμοκρασια εχεις; Εκανες καμια αποτομη αλλαγη νερου; Αστα για καλο και για κακο να δεις τι θα γινει! Αν παρεις κι αλλα, καντα 8. Δεν εχεις θεμα! Αλλα να παρεις τα ιδια! Παντως δεν τα βλεπω φαγωμενα! Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2015 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Φεβρουαρίου 2015 #29 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 παντως καλυτερα να το δωσεις αυτο που εχεις γιατι αν ειναι με τα γκαπι (επειδη το γραφει στα ενυδρεια στο εικονιδιο σου) δεν θα την παλεψουν σε αυτες τις σκληροτητες,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 12 Φεβρουαρίου 2015 #30 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 έχω άμμο στον βυθό, άσπρη άμμο, 8-10 δεν είναι πάρα πολλα για 80L? Εγώ σου έγραψα τι απαιτούν... άλλωστε ΔΕΝ μπήκαν μόνα τους μέσα... απλά έπρεπε να το ψάξεις αυτό νωρίτερα. Δυστυχώς τώρα πρέπει να κάνεις... και τις ανάλογες διορθώσεις.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 13 Φεβρουαρίου 2015 #31 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Σε 80 λίτρα με σωστο στήσιμο μπορείς να βεις αρκετά ειδη κορυντορας. Απλα πρεπει να εχεις σωστες συνθήκες και συμβατά ψαράκια. Πες μας μερικές πληροφορίες για το ενυδρειο σου και ανέβασε φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος