GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα φίλοι μου, είμαι καινούριος στο forum και συγχαρητήρια για αυτό.έχω ένα πρόβλημα στο ενυδρείο μου, ξύπνησα το πρωί και κοιτόντας το ενυδρείο μου τι να δω...... πάνω στον θερμοστάτη και στον πίσω ''τοίχο''(τζαμι) του ενυδρείου κολλημένα κάτι άσπρα σαν αβγουλακια... δε ξερω προφανώς τι είναι....το ενυδρειο περιεχει μεσα ενα ζωντανο φυτο, 3 guppy (1 αρσενικό και 2 θηλυκά και ένα γατόψαρο albino) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 κατα 90% το γατοψαρο σου ειναι θυληκο και γεννησε!!! ποτε το πηρες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 το πήρα πριν 5 ημέρες περίπου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) μπορει να ειναι γονιποποιημενα, θα σου πουν οι πιο εμπειροι στα σιγουρα. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - rofio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Θα περιμένω τότε =) παλαιότερα είχα διαβάσει για κάποια αβγά τα οποία ήταν κακά για το ενυδρείο, ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο... θα περιμένω για περισσότερες γνώμεις, σ'ευχαριστω! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον εννοεις για τα αυγα των σαλιγκαριων nerite νομιζω. παντως αυτα μπορουν να βγουν ευκολα και καθαριζετε ευκολα το τζαμι μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπαρχουν κακα αυγα για ενα ενυδρειο..μαλλον κατι λαθος διαβασες η αυτο που διαβασες δεν ηταν αξιοπιστο. Μαλλον απο το γατοψαρο ειναι αλλα δυσκολα θα δεις μικρα,κατα πασα πιθανοτητα θα τα φανε τα ψαρια σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 όντως απο κάτι σαλιγκάρια είχα ακούσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπαρχουν κακα αυγα για ενα ενυδρειο..μαλλον κατι λαθος διαβασες η αυτο που διαβασες δεν ηταν αξιοπιστο. Μαλλον απο το γατοψαρο ειναι αλλα δυσκολα θα δεις μικρα,κατα πασα πιθανοτητα θα τα φανε τα ψαρια σου. Αν τα μεταφερει σε ενα μικροτερο ενυδρειακι πιστευω μπορει να τα καταφερει. Εγω τα ειχα σε ταπερακι με αερανλτια και ειχα επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 μμμ οπότε τι μου προτείνεται να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αν τα μεταφερει σε ενα μικροτερο ενυδρειακι πιστευω μπορει να τα καταφερει. Εγω τα ειχα σε ταπερακι με αερανλτια και ειχα επιτυχια. Και αν δεν ειναι γοννημοποιημενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 11 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Στα γατόψαρα τα αυγά γονιμοποιούνται χωρίς να τα "ψεκάσει" κάποιος αρσενικός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Και αν δεν ειναι γοννημοποιημενα? ε τοτε θα εχει την εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #14 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Στα γατόψαρα τα αυγά γονιμοποιούνται χωρίς να τα "ψεκάσει" κάποιος αρσενικός; αυτο το κανουν τα σκαλαρια (δηλαδη η θυλικια τα γενναει και ο αρσενικος παει και τα γονιμοποιει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #15 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 οπότε τι μου προτείνεται να κάνω στα αυγά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 11 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις να τα βαλεις και σε μια εσωτερικη γενηστρα ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αν το γατόψαρο είναι ένα και είναι Corydoras, τα αυγά δεν έχουν γονιμοποιηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #18 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Corydoras είναι και είναι ένα, αλλα πριν 5 ημέρες ήταν και με αλλα δυο στο pet shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Τσαμπα κόπος, χωρίς αρσενικό δε μπορούν να γονιμοποιηθούν, σε λίγο θα ασπρίσουν και θα πιάσουν μύκητα σαν βαμβάκι επάνω, εάν δεν τα φάνε τα άλλα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #20 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Εαν αγοράσω και έναν αρσενικό υπάρχει πιθανότητα να εχουμε μωρακια??? και πως θα ξεχωρίσω έναν αρσενικό corydoras απο μια θηλυκή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 11 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Εαν αγοράσω και έναν αρσενικό υπάρχει πιθανότητα να εχουμε μωρακια??? και πως θα ξεχωρίσω έναν αρσενικό corydoras απο μια θηλυκή? τα αρσενικα ειναι πιο μικρα απο τα θυληκα , αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τα ξεχωρισεις γιατι στα pet shop τα εχουν σε μικρη ηλικια, οποτε θα πρεπει να κανεις κοπαδι δηλαδη 5-6 cory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #22 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 κατάλαβα... οπότε στα παρών αβγά τι να κάνω? να τα καθαρίσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 11 Φεβρουαρίου 2015 #23 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Τα κόρυ ΔΕΝ μπαίνουν ένα... γιατί ζουν σε ομάδες. Πρέπει λοιπόν να αυξήσεις τον αριθμό... 8-10 είναι μικρός αλλά ικανοποιητικός. Επίσης απαιτούν άμμο... στο βυθό.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsG4A 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #24 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 έχω άμμο στον βυθό, άσπρη άμμο, 8-10 δεν είναι πάρα πολλα για 80L? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Φεβρουαρίου 2015 #25 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Bάλε τουλάχιστον 6 ή διώξε και αυτό που έχεις. Θα δεις πολύ καλύτερη συμπεριφορα σαν ομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος