nabouhodonosour 10 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Τι μπορεί να είναι αυτά που φαίνονται σαν τριχίδια επάνω στο φραγκακι αυτό; είναι κάποιο παράσιτο; Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2015 - nabouhodonosour Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα έχει βγάλει τα πολυποδακια της για να συλλέξει τροφή από τη στήλη του νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Τo συγκεκριμένο φραγκ το έχω κανένα μήνα και δεν έχει ανοίξει καθόλου.Και επειδή από δίπλα έχω και άλλα φραγκακια απο ακροπορες θα σου πω απλα ότι δεν είναι πολυποδακια.δεν βγαίνουν από τη θέση του πολυποδα,αλλά από τον κορμου του κοραλλιου,στο σημείο εκείνο έχει ασπρίσει κιολας Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - nabouhodonosour Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φαίνονται καλά τότε στις φωτό κάνε dip λοιπόν στα φραγκακια αν είναι παράσιτο τα προλαβενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Και εμένα συμβαίνει αυτό με μία acropora Όχι σαν αυτή της φώτο (αν δεν κανω λάθος είναι αυτή από εμενα) Αποτι παρατήρησα , αυτό συμβαίνει όταν ριχνω πάνω της ζουμί από κατεψυγμένη ή όταν την ακουμπήσει κάποιος άλλος οργανισμός για αρκετή ώρα Κυρίως σε κατι μικροοργανισμους που βγάζουν κατι σαν ιστό που δεν φαίνεται καλά Ίσα ίσα φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 πολυποδες.. εμενα μου συμβαινει οταν ριχνω φαγητο μεσα μην σε ανησυχη!! μια χαρα ειναι το κοραλλακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι παιδιά, μακάρι να είναι πολύποδες και να κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος