George81 14 Φεβρουαρίου 2015 #51 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα φέρω κάνα 2 ρίζες που κάθονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 14 Φεβρουαρίου 2015 #52 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Παρών και εγώ εκτός απρόοπτου..αλλωστε είμαι 2 βήματα απο το σημειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Φεβρουαρίου 2015 #53 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 δυστυχως φετος απο οτι βλεπω για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια δεν θα υπαρξει κοπη πιτας στη θεσσαλονικη.σκορπισε το παρεακι στους 7 ανεμους,για να μην πω με ακριβεια που ακριβως πηγε. και το πιο ασχημο ειναι πως πουθενα δεν βλεπω να υπαρχει πλεον ορεξη για ανασυνταξη(και δυστυχως βαζω και τον εαυτο μου μεσα). καλη κοπη παιδια να εχετε,με υγεια και του χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conner 14 Φεβρουαρίου 2015 #54 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 παρων και εγω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Mihopoulas 14 Φεβρουαρίου 2015 #55 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Παρων παρων :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Φεβρουαρίου 2015 #56 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Για κρατήστε κανα δυο καρέκλες και για μας τους Μενιδιάτες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Φεβρουαρίου 2015 #57 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 δυστυχως φετος απο οτι βλεπω για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια δεν θα υπαρξει κοπη πιτας στη θεσσαλονικη.σκορπισε το παρεακι στους 7 ανεμους,για να μην πω με ακριβεια που ακριβως πηγε. και το πιο ασχημο ειναι πως πουθενα δεν βλεπω να υπαρχει πλεον ορεξη για ανασυνταξη(και δυστυχως βαζω και τον εαυτο μου μεσα). καλη κοπη παιδια να εχετε,με υγεια και του χρονου. Μην το λες αυτο πιτα υπαρχει μια πιθανότητα να γίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Φεβρουαρίου 2015 #58 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Θέλει κανείς τροφές για μονομάχους; έχω 3 κουτάκια που κάθονται, να τα φέρω; Εγω θα ηθελα μια. Με γνωριζεις ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Φεβρουαρίου 2015 #59 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγω θα ηθελα μια. Με γνωριζεις ετσι? Τι φοβάσαι; μη τη δώσει σε καναν άλλο; :lolu: :lolu: :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Φεβρουαρίου 2015 #60 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Τι φοβάσαι; μη τη δώσει σε καναν άλλο; :lolu: :lolu: :lolu: Μην μπερδευτει με τον αλλο κοτσιδα, τον Fan xaxaxaxa! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 14 Φεβρουαρίου 2015 #61 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον θα έρθω και εγω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Φεβρουαρίου 2015 #62 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Πωπω,χαμος θα γινει!!! :bigemo_harabe_net-180: Θα μας χωρεσει το μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 14 Φεβρουαρίου 2015 #63 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Θέλει κανείς τροφές για μονομάχους; έχω 3 κουτάκια που κάθονται, να τα φέρω; Δεν θα πω όχι αν μείνει κάτι, γιατί σκοπεύω στην επερχόμενη ανασύνθεση να πάρω ένα από αυτά τα υπέροχα ψαράκια που κάθε φορά τα χαζεύω με τις ώρες στα petshop που πάω... Θα χρειαστώ όμως και συμβουλές σωστού στησίματος από τους παλιότερους, γιατί είμαι άσχετος στο συγκεκριμένο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2015 #64 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Οποιο καλο παιδι εχει 2-3 helena και του περισσευουν,θα τα ηθελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 14 Φεβρουαρίου 2015 #65 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 δυστυχως φετος απο οτι βλεπω για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια δεν θα υπαρξει κοπη πιτας στη θεσσαλονικη.σκορπισε το παρεακι στους 7 ανεμους,για να μην πω με ακριβεια που ακριβως πηγε. και το πιο ασχημο ειναι πως πουθενα δεν βλεπω να υπαρχει πλεον ορεξη για ανασυνταξη(και δυστυχως βαζω και τον εαυτο μου μεσα). καλη κοπη παιδια να εχετε,με υγεια και του χρονου. Ένας από τους 7 ανέμους, δεν μπορεί να σε φέρει στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2015 #66 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Οποιο καλο παιδι εχει 2-3 helena και του περισσευουν,θα τα ηθελα! Τα helena βρεθικαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 14 Φεβρουαρίου 2015 #67 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 αν εχει καποιος κανεναν εχινοδορο ευπροσδεκτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 15 Φεβρουαρίου 2015 #68 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγω θα ηθελα μια. Με γνωριζεις ετσι? Δεν σε γνωρίζω γιατί δεν έχω έρθει σε συνάντηση ξανά. Εμένα θα με γνωρίσεις αμέσως, ο ψηλός και όμορφος Δεν θα πω όχι αν μείνει κάτι, γιατί σκοπεύω στην επερχόμενη ανασύνθεση να πάρω ένα από αυτά τα υπέροχα ψαράκια που κάθε φορά τα χαζεύω με τις ώρες στα petshop που πάω... Θα χρειαστώ όμως και συμβουλές σωστού στησίματος από τους παλιότερους, γιατί είμαι άσχετος στο συγκεκριμένο θέμα Θα σου δώσω τροφούλες και για συμβουλές τα παιδιά είναι πλήρως καταρτισμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Φεβρουαρίου 2015 #69 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Φεβρουαρίου 2015 #70 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Λίγες ωρες μείνανε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Φεβρουαρίου 2015 #71 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Μην μπερδευτει με τον αλλο κοτσιδα, τον Fan xaxaxaxa! ΔΕΝ είμαι τόσο όμορφος εγώ... ωρέ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Φεβρουαρίου 2015 #72 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Ελα να σιγα σιγα και οι υπολοιποι!!! Μετραμε ηδη καμια 30ρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Φεβρουαρίου 2015 #73 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακομα δεν εχει παει 5 και ειμαστε 30 ατομα!!!Θα γινει χαμος!!!!! Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Φεβρουαρίου 2015 #74 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Φτου με προλαβε ο ακριδας... Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Φεβρουαρίου 2015 #75 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Πανε οι καρεκλες....αχαχχαχαχαχα Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος