mkoukoumides 10 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω βάλει εδώ κι ένα μήνα περίπου αγγελία για ένα χρυσόψαρο που χαρίζω, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Έχω κοιτάξει και σε κάποια pet shop αλλά δεν το δέχονται... Επειδή το ενυδρείο που το έχω είναι πολύ μικρό (25lt) και το ψαράκι θεωρώ πως είναι σχετικά μεγάλο για το ενυδρείο αυτό, αν μπορείτε, βοηθήστε μήπως του βρούμε κάποιον με μεγαλύτερο σπίτι... Ζητώ την κατανόησή σας για την άtopic ανάρτηση... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 τι χρυσοψαρο ειναι? βαλε και καποια φωτο. ασε ανοιχτο το θεμα, καποιος θα βρεθει για να σωθει το ψαρακι... κανε κι αποστολες με κτελ, εαν δεν βρεθει καποιος απο κοντα σου, αρκετοι εχουν λιμνες (αν ειναι με μονη ουρα) που θα μπορεσουν να το φιλοξενησουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 11 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος ετοιμάζει 400 σαρι και νομίζω ότι μπορεί να βάλει ακόμα ένα αφού θα κρατήσει και τα άλλα 3 του Γιάννη που τα φιλοξενεί , μέχρι να τα κάνει τούμπανο , ο Τάκης. Ας πούμε τα υπόλοιπα με pm. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 11 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 να το, κανονιστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkoukoumides 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος ετοιμάζει 400 σαρι και νομίζω ότι μπορεί να βάλει ακόμα ένα αφού θα κρατήσει και τα άλλα 3 του Γιάννη που τα φιλοξενεί , μέχρι να τα κάνει τούμπανο , ο Τάκης. Ας πούμε τα υπόλοιπα με pm. Σ'ευχαριστώ πολύ. Περιμένω νέα του φίλου σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkoukoumides 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 τι χρυσοψαρο ειναι? βαλε και καποια φωτο. ασε ανοιχτο το θεμα, καποιος θα βρεθει για να σωθει το ψαρακι... κανε κι αποστολες με κτελ, εαν δεν βρεθει καποιος απο κοντα σου, αρκετοι εχουν λιμνες (αν ειναι με μονη ουρα) που θα μπορεσουν να το φιλοξενησουν. Σ'ευχαριστώ πολύ. Η φωτό είναι ήδη στην αγγελία αλλά την ανεβάζω κι εδώ... Άντε να δούμε αν θα το βολέψω το καημένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 11 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 common ειναι , σαν και τα 3 δικα μου που θα παρει... θα κανουν 4 common παρεα στο 400αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 11 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 100 λιτρα το καθένα για πάρτη του... Αυτά είναι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkoukoumides 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Χλίδα! Θα νιώθει βασιλιάς και θα έχει και παρεούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 14 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Χλίδα! Θα νιώθει βασιλιάς και θα έχει και παρεούλα... Και στο δικό μου που είναι 300 λίτρα και 60 το σαμπ , έχω 3 sarasa comet και δεν θα βάλω άλλα ( μόνο αν βρω ένα κίτρινο χεχεχεχε) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkoukoumides 15 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Και στο δικό μου που είναι 300 λίτρα και 60 το σαμπ , έχω 3 sarasa comet και δεν θα βάλω άλλα ( μόνο αν βρω ένα κίτρινο χεχεχεχε) Επειδή αυτό με μπέρδεψε σε σχέση με τα πμ που ανταλλάζουμε, ενδιαφέρεσαι τελικά για το ψαράκι ή όχι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 o MΑΝΤΑΛ , μιλαει για το δικο του ενυδρειο (300αρι) , το ψαρακι σου θα παει (μαζι με τα δικα μου) στο ενυδρειο του φιλου του (400αρι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 16 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 o MΑΝΤΑΛ , μιλαει για το δικο του ενυδρειο (300αρι) , το ψαρακι σου θα παει (μαζι με τα δικα μου) στο ενυδρειο του φιλου του (400αρι) Σωστά. Ο κουμπάρος μου στρώνει τώρα ένα 400σαρι στο γραφείο του. Συμπτωματικά ένας συνάδελφός μου, που του είχα στήσει ένα juwel 400σαρι πριν 2 χρόνια ( φυτεμένο με γκάπι ), θέλει να βάλει χρυσόψαρα, από την στιγμή που είδε τα δικά μου ( τρία sarasa comet σε 300 με σαμπ ) Έτσι, περιμένω τον ανηψιό του να πάρει τα γκάπι ώστε να βάλουμε τα τρία του tsala, που τα φιλοξενεί ο τάκης στο Κερατσίνι και το δικό σου.( σύνολο 4 ) Προσωπικά θεωρώ ότι 100 λίτρα είναι το μίνιμουμ για κάθε χρυσόψαρο για κάποιον που έχει βαρύ χέρι . χαχαχαχαχαχαχα Όταν είχα θαλασσινό με sps , ήμουν πολύ τσιγκούνης στο τάισμα, λόγω νιτρικών. Τώρα βγάζω το άχτι μου .................αφού οι αλλαγές νερού είναι παιχνίδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Φεβρουαρίου 2015 #14 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 για καθε μονοουρο χρυσοψαρο ειναι πολυ καλα.. για fancy τα παραλες ομως απο κει σου εμεινε και το σαμπ, ε? τι προβλημα να ΄χεις στο ταισμα.. εκει περνει ενα τσουβαλι ελαφροπετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 16 Φεβρουαρίου 2015 #15 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 εκει περνει ενα τσουβαλι ελαφροπετρα Έχω βάλει ένα και χωράει άλλα τρια χεχεχεχεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 αυτα ειναι! αρχισε να ταιζεις κοντοσουβλι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 16 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Παρών!!!!!!!!!!!!! Με φώναξατε ; Φίλε mkouloumides σε ποια περιοχή είσαι ; Για να δούμε μηπως βάλω και το δικό σου μέσα μέχρι να τα πάρει ο Παναγιώτης (ΜΑΝΤΑΛ) Ορφανοτροφείο θα ανοιξω τελικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Φεβρουαρίου 2015 #18 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχα! Τακη εισαι Θεος!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 16 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχα! Τακη εισαι Θεος!! :lolu: :lolu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος