ERNESTO3 10 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα σας είμαι κάτοχος 2 χελωνών ηλικίας σχεδόν 3 ετών yellow balied ,μια αρσενική και μια θηλυκή Τις ταΐζω καθημερινός με sticks και διατηρώ τη θερμοκρασία του νερού στους 26 βαθμούς Κελσίου όλο τον χρόνο Οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 80χ60χ50 ώστε η διαβίωση τους να ειναι αρκετά άνετη παρόλα αυτά το νερό φτάνει μόλις 20 cm ύψους. Το νερό φιλτράρεται ώστε να διατηρείται καθαρό Επίσης η στέρια από τις χελώνες φωτίζεται 8 ώρες την ήμερα από μια λάμπα uvb. Θα ήθελα να ξέρω αμα κάνω κάτι λάθος η να μου δώσετε κάποια συμβουλή για την καλυτερη διαβίωση τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες. Κάνε μας την ίδια παρουσίαση που έκανες παραπάνω, χρεισιμοποιόντας την κατάλληλη φόρμα, και βάλε και φωτό να μπορούμε να έχουμε μια ποιό ζωντανή άποψη. Προς το παρών μια χαρά δείχνεις να είσαι στις "συνθήκες" σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERNESTO3 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Γενική κατηγορία χελωνιέρας:yellow balliedΓενικές Πληροφορίες:Διαστάσεις Χελωνιέρας: 80x50x50Συνολικά Λίτρα: 100Sump ??Οργανισμοί:Χελώνες: 2Άλλα είδη:0Διακοσμητικά υλικά παλαιότερα πέτρες πλέον βεντόυζαΦωτισμός:UVB λάμπα Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες/24 Απόσταση UVB λάμπας απο στεργιά: 30 cmΥποστήριξη οργανισμών :Φίλτρανση:εξωτερικήΘέρμανση/ Ψύξη:θερμοστάτης Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:όχιΔιατροφή:καθημερινός sticks repto minΠαράμετροι::Μέση Θερμοκρασία (26°C):Συντήρηση:Αλλαγές νερού:1 φορα στο 15νθυμμεροΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:καμιαΆλλες ρουτίνες συντήρησης:καθαρισμος ακαθαρσιων 1 φορα το 2 μηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 14 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε και φωτογραφίες να χαζέψουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERNESTO3 8 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 8 Μαρτίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα να ενημερωσω πως οι νεροχελωνες χαριζονται .Διοτι πλεον δεν μπορω να εξυπηρετησω τις αναγκες τους. Οποιος μενει στην θεσσαλονικη και ξερει ενα μερος οπου που επιφυλασει την ασφαλεια τους και την σωστη διαβιωση τους και μπορω να τις δωσω παρακαλω ας με ενημερωσει. Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. : οι χελωνες ειναι ηλικείας 3ων, ετών yellow ballied , μια αρσενικη και μια θυλικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Μαρτίου 2015 #6 Share 8 Μαρτίου 2015 Θα πρέπει να ανοίξεις αγγελία φίλε μου στην κατάλληλη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος