Mihaela 9 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους! Εχω μια ερωτηση και εαν μπορουσε να με βοηθησει καποιος,χρησιμοποιω στο χελωνακι μου τωρα ενα μην μια λαμπα UVB Glo 5.0 (25 watt).Και ηθελα να ρωτησω εαν ειναι καλη η χρειαζεται λιγοτερα η περισσοτερα watt? και αν πρεπει να την αλλαξω τωρα που την εχω ενα μηνα δεν ξερω ποσο κραταει η διαρκεια τους? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2015 - Mihaela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 9 Φεβρουαρίου 2015 Author #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 ενα μηνα* Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάθε χρόνο νομίζω θέλουν αλλαγμα.. Δεν διάβασες πάνω στο κουτί; Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σου Γυριστρουλα! Βασικα το πεταξα καταλαθος και δεν προλαβα... Αλλα οκ ελπιζω να βρω λυση ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Ή κάθε χρόνο ή κάθε έξι μήνες,ξέρω δεν βοηθάω και πολύ.. μόλις έρθουν οι δικές μου θα κοιτάξω το κουτί.. μέχρι τότε κοίτα μήπως απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Αχου σ'ευχαριστω παρα πολυ! Ε,ναι προς το παρον ομως δεν εχει απαντησει καποιος...εσυ τι χελωνακια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω δύο κοκκινομάγουλες :-) Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Τι ωραια!!! και ειναι μωρα η μεσαιου μεγεθους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Σωστά το είπατε. Τις λάμπες τις αλλάζουμε ανά 9-12 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Mihaela μικρές είναι,από τον Σεπτέμβρη τις έχω Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Mr_zoo Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Γυριστρουλα να τις χαιρεσαι πρεπει να ειναι πολυ γλυκουλες τωρα που ειναι μικρες εαν θελεις βαλε καμια φωτογραφια να τις δουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αααα Και μια ακομα ερωτηση, η λαμπα uvb εχει 26 watt...ειναι πολλα για ενα χελωνακι? θα επρεπε να εχω πιο μικρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 όσο αυξάνει η ένταση των watt, είναι απλά σαν να έχουμε ποιο "καθαρό" και έντονο ήλιο, αφού κάνουμε spot φωτισμό, που απλά θα κάνει το ζώο να κάνει γρηγορότερη "ηλιοθεραπεία". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #14 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Αχα οκ τοτε ,αρα δεν υπαρχει προβλημα! Σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος