Jump to content

15 Εκατοστά Μπροστά!!

Recommended Posts

τοσο θα ήθελα να πάει το ενυδρειο μου ακόμα από τον τοίχο ειναι εφικτό;και αν ναι πως γίνεται;;να πω ότι απο κάτω δεν εχω το εξωτερικό φιλτρο ούτε το chiller το μόνο βάρος που εχω ειναι το μπουκάλι τις αναπλήρωσης και τα διχεια τις δοσομετρικης..ο βράχος ειναι 30 κιλά και τα λιτρα 350 το trigon τότε ο χαζός δεν ήξερα να το κάνω λίγο μπροστά..😁😁😁

κατέβασε τη στάθμη όσο μπορείς και με κανα 2 "φουσκωτούς" κατι μπορεί να γίνει :P

....ή αφαιρείς νερό σε ποσοστό 30%, γεμίζεις το βαρέλι που χρησιμοποιείς για τις αλλαγές νερού με άλλο 30% (προφανώς) και με το 1/3 του νερού που έχει μείνει, φέρνεις τον κολλητό σου τον φουσκωτό και το μετακινείτε. Μετα βάζεις στο ενυδρειο το νερό που είχες φυλάξει στο βαρέλι και προσθέτεις το 30% που είχες αφαιρέσει συμπληρώνοντας με φρέσκο. Ουσιαστικά μια απλη αλλαγη νερού το 1/3 κάνεις.

Αν το πάτωμα είναι λείο δε θα δυσκολευτείς. Όπως σου είπαν τα παιδιά, δυο άτομα θα πιάσετε από το χαμηλότερο σημείο της βάσεις και το πάτε μπάλα....
400άρι γεμάτο το μετακίνησα μόνος μου 5 cm.
(Y.Γ. Από ποιο μέρος είσαι; Εγώ Συβριότης. ;) )

Στο Lidl κάποια στιγμή είχε κάτι τέτοια ροδάκια που κάνουν γι' αυτή ακριβώς τη δουλειά. Μπορείς να τα βρεις και σε άλλα καταστήματα και θα σου μείνουν κι όλας για άλλη φορά αν χρειαστεί κάτι.

....ή αφαιρείς νερό σε ποσοστό 30%, γεμίζεις το βαρέλι που χρησιμοποιείς για τις αλλαγές νερού με άλλο 30% (προφανώς) και με το 1/3 του νερού που έχει μείνει, φέρνεις τον κολλητό σου τον φουσκωτό και το μετακινείτε. Μετα βάζεις στο ενυδρειο το νερό που είχες φυλάξει στο βαρέλι και προσθέτεις το 30% που είχες αφαιρέσει συμπληρώνοντας με φρέσκο. Ουσιαστικά μια απλη αλλαγη νερού το 1/3 κάνεις.

Σας ευχαριστω όλους:):)πρεπει να βρω τους φουσκωτούς το νερό που θα μείνει εκτός ενυδρείου δεν θα εχει πρόβλημα με την θερμοκρασία ;;να βάλω ενα θερμοστάτη ;;

Σας ευχαριστω όλους :):)πρεπει να βρω τους φουσκωτούς το νερό που θα μείνει εκτός ενυδρείου δεν θα εχει πρόβλημα με την θερμοκρασία ;;να βάλω ενα θερμοστάτη ;;

Θα μείνει στο βαρέλι τόσο λίγο χρόνο που δε θα προλάβει να πέσει η θερμοκρασία, τουλάχιστον τόσο ωστε να την ακούσουν τα ψάρια μετά......καθόλου βασικά δε θα προλάβει πέσει αν σκεφτείς οτι θα μείνει μέσα στο βαρέλι κανα 10λεπτο το πολύ.

Αν το πάτωμα είναι λείο δε θα δυσκολευτείς. Όπως σου είπαν τα παιδιά, δυο άτομα θα πιάσετε από το χαμηλότερο σημείο της βάσεις και το πάτε μπάλα....

400άρι γεμάτο το μετακίνησα μόνος μου 5 cm.

(Y.Γ. Από ποιο μέρος είσαι; Εγώ Συβριότης. ;) )

Το πατομα δεν ειναι λείο παντός!!αλλα ούτε και πολυ σαγρέ..η κοπέλα ειναι συβριοτισα:);)

• Like 1

Το πατομα δεν ειναι λείο παντός!!αλλα ούτε και πολυ σαγρέ..η κοπέλα ειναι συβριοτισα:);)

Εγω στην πόλη μένω φίλε και εδω μεγάλωσα:)
  • Like 1

Θα αφαιρεσεις νερο οπως σου ειπαν παραπανω οταν ερθει η ωρα να κανεις αλλαγη

Αν κανεις μικρες αλλαγες βγαλε κι αλλο τοσο σε ενα αλλο βαρελι

Μετακινεις σηκωνοντας ελαφρα και συρωντας, λιγο απο την μια πλευρα και λιγο απ την αλλη

Σιγα σιγα θα το φερεις εκει που θελεις μονος σου

Ετσι εχω κανει σε πολλα ενυδρεια

Έγινε επεξεργασία - vasilis4x4

Πιστεύω πως πρεπει να βγάλω έξω πάνω απο 100 λιτρα η λέω πολλά;;τουλάχιστον τα μισά αλλιώς δεν κινείται!!

• Like 1

Έχει ενυδρείο 350 λίτρα... βγάζει 100... θα μείνουν 250 λίτρα (δηλαδή 250 κιλά νερό χονδρικά)... και θα μπορέσει να το μετακινήσει.... ρε τι διαβάζω ( Χ4 )... εδώ μέσα; :blink:

Βασίλη... είχε κάτι μέσα η πίτα χτες ή ξεκίνησες τα τσίπουρα πρωί-πρωί; :kookoo:

• Like 1

Κι ομως θελει τροπο οχι κοπο, ευκολα σου λεω........

Βαζεις και λιγο σος στο πατωμα να γλιστραει, αχαχαχαχα

• Like 1

Εγω πιστεύω αμα πιω λίγο τσιπουράκι και ρίξω και λίγη σος και βγάλω και καμία 200 λιτρα το μετακινώ μόνος μου χωρίς φουσκωτούς😉😉

• Like 1

Για πλάκα το κάνεις... και με πάτωμα όχι ίσιο... το ξαπλώνεις και με το ένα χέρι!!!!! :bigemo_harabe_net-163:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...