Jump to content

Κάποιο Σαιτ Που Να Πουλαει Μονομαχους

MADMAX

Recommended Posts

Καλισπερα θα ηθελα να μου πητε καπιο σαιτ να αγορασω μονομαχο απο το εξοτερικο αν εχετε καπιο σαιτ γνωριμο......και αν εχη καπιος προσοπηκη εμπιρια εφχαριστω

Αν επιτρέπεται, γιατί θέλεις κάποιο site από το το εξωτερικό; Για ποικιλία ή κάποιο άλλο λόγο;

Για πηκηλια φιλε μ πσαχνω διο σηγγεκριμενα διο χροματα

Apo to eksoteriko mpori na min stelnoun se idiotes.Ase pou ta metaforika tha ine polla ke den ksero an aksizi

Ποσ μπορο να παραγκιλο καπια χροματα πουθελω ????

Αφτο το emaill τη ηνε ??

Ψαχνω για ενα αρσενικο σε χρωμα μοβ και ενα κητρινο σκουρο

Και το aquabid δες. Ειχα ριξει μια ματια και εχει πολυ ομορφους μονομαχους

Μιπος μπορης να μ στηλης το σαιτ ????? Αν μπορης

Εχεις Πμ

Δεν ηξερα αν μπορουσα να το βαλω εδω.

Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς για το εξωτερικό!

1) Θα αργήσει όσο να 'ναι και δεν ξέρεις αν θα αντέξει.

2) Από φορτηγό σε αεροπλάνο, θα φάει πολύ στραπάτσο, ρίσκο είναι.

Ο δικός μου από συνοικιακό pet shop.Στο κίτρινο δεν ξέρω τι και αν θα βρεις...

ναι φιλε μου και που παω σε πετ σοπ κοντα στην περιοχη μου βλεπω μπλε και κοκινω σπανια θα βρησ κατι διαφορετικο 😟😟😟

Σκεψου ομως ποσο ταλαιπορημενο θα ειναι το ψαρακι αμα το φερεις απο το εξωτρικο .... Και θα εχεις και πολλα εξοδα αποστολης

Κοίτα και αυτά που καταλήγουν στα pet shop, την ίδια ταλαιπωρία τραβάνε, απλά είσαι σίγουρος ότι το πληρώνεις και ζει.

• Like 1

Μαλιστα.....

Κοίτα και αυτά που καταλήγουν στα pet shop, την ίδια ταλαιπωρία τραβάνε, απλά είσαι σίγουρος ότι το πληρώνεις και ζει.

Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει στους μονομάχους σε ποτήρια και σε ψάρια χαμηλής ποιότητας, τα οποία αποτελούν το 90% των διαθέσιμων.

Δεν ξέρω που μένεις αλλά στο fish and pet planet έχει πολλούς μονομαχους σε ενυδρείο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτούς.

Δεν ξέρω που μένεις αλλά στο fish and pet planet έχει πολλούς μονομαχους σε ενυδρείο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτούς.

Ο κύριος Βασίλης είναι από τους πολύ καλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τα ψάρια, το ξέρω γιατί εκτός από πελάτης είμαι και γείτονας και φίλος του... μπορεί να δεις λίγο ταλαιπωρία στο μονομάχο αλλά με τον καιρό θα τον δεις να συνέρχεται!!!

δες τον δικό μου!!! ( http://www.aquazone.gr/forums/topic/99338-oi-dhnuoi-iiiiiaiaaioaenaaei-iio/ )

φιλε μ coolmind στηλε μ σε μηνημα που η ε αφτο το μαγαζι νατο πσαξω λιγω

Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει στους μονομάχους σε ποτήρια και σε ψάρια χαμηλής ποιότητας, τα οποία αποτελούν το 90% των διαθέσιμων.

Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις.Δεν κατάλαβα τι θες να πεις...

Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις.Δεν κατάλαβα τι θες να πεις...

Αρχικά ξεκινάμε με το βασικό. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα ζήσει ένα ψάρι. Ειδικά στους μονομάχους, οι οποίοι περνάνε βδομάδες παθών μέχρι να φτάσουν. Τα ψάρια αυτά στην πλειοψηφία τους οταν φτάνουν στην Ελλάδα είναι καταπονημένα και σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητά τους, αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα και ψοφάνε γρήγορα, όπως και να τους φερθείς. Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς εχει τραβήξει το ψαράκι. Όμως μπορείς να διαλέξεις να το πάρεις από κάπου που δεν έζησε σε ποτήρι. Προσωπικά αγοράζω ποια μόνο μονομάχους από συγκεκριμένο είδος ουράς και από "καλύτερες" αναπαραγωγές.

Εσύ μάλλον με την πρότασή σου "Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις" εννοείς πως δεν αγοράσουμε ετοιμοθάνατο ή ψόφιο μονομάχους. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα.

Παιδια αυτο μπορει να γινει με ολα τα ψαρια που ερχοντε Ελλαδα απλα η συνθηκες των μονομαχων στν Ελλαδα και στο εξωτερικο φανταζομαι ειναι αθληες ,το ποτιρακι δν ειναι μερος να φιλοξενεις ενα ψαρι.... Σε καθε αγορα ψαριου εχεις τν αγνοια για το πως και που ηταν πριν ,οποτε υπαρχει και η περιπτωση να σου ψωφισει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...