MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλισπερα θα ηθελα να μου πητε καπιο σαιτ να αγορασω μονομαχο απο το εξοτερικο αν εχετε καπιο σαιτ γνωριμο......και αν εχη καπιος προσοπηκη εμπιρια εφχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 7 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν επιτρέπεται, γιατί θέλεις κάποιο site από το το εξωτερικό; Για ποικιλία ή κάποιο άλλο λόγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Για πηκηλια φιλε μ πσαχνω διο σηγγεκριμενα διο χροματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 7 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Apo to eksoteriko mpori na min stelnoun se idiotes.Ase pou ta metaforika tha ine polla ke den ksero an aksizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Ποσ μπορο να παραγκιλο καπια χροματα πουθελω ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmrkvr 7 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Greatbetta@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Αφτο το emaill τη ηνε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Ψαχνω για ενα αρσενικο σε χρωμα μοβ και ενα κητρινο σκουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Και το aquabid δες. Ειχα ριξει μια ματια και εχει πολυ ομορφους μονομαχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Μιπος μπορης να μ στηλης το σαιτ ????? Αν μπορης Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις Πμ Δεν ηξερα αν μπορουσα να το βαλω εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Apo to eksoteriko mpori na min stelnoun se idiotes.Ase pou ta metaforika tha ine polla ke den ksero an aksizi Όχι greeklish φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 7 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς για το εξωτερικό! 1) Θα αργήσει όσο να 'ναι και δεν ξέρεις αν θα αντέξει. 2) Από φορτηγό σε αεροπλάνο, θα φάει πολύ στραπάτσο, ρίσκο είναι. Ο δικός μου από συνοικιακό pet shop.Στο κίτρινο δεν ξέρω τι και αν θα βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 7 Φεβρουαρίου 2015 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλητερα να πας σρ ενα μαγαζακι ελλαδα παρα απο εξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 8 Φεβρουαρίου 2015 Author #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι φιλε μου και που παω σε πετ σοπ κοντα στην περιοχη μου βλεπω μπλε και κοκινω σπανια θα βρησ κατι διαφορετικο 😟😟😟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2015 Σκεψου ομως ποσο ταλαιπορημενο θα ειναι το ψαρακι αμα το φερεις απο το εξωτρικο .... Και θα εχεις και πολλα εξοδα αποστολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 8 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα και αυτά που καταλήγουν στα pet shop, την ίδια ταλαιπωρία τραβάνε, απλά είσαι σίγουρος ότι το πληρώνεις και ζει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #18 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Μαλιστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα και αυτά που καταλήγουν στα pet shop, την ίδια ταλαιπωρία τραβάνε, απλά είσαι σίγουρος ότι το πληρώνεις και ζει. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει στους μονομάχους σε ποτήρια και σε ψάρια χαμηλής ποιότητας, τα οποία αποτελούν το 90% των διαθέσιμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 10 Φεβρουαρίου 2015 #20 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω που μένεις αλλά στο fish and pet planet έχει πολλούς μονομαχους σε ενυδρείο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω που μένεις αλλά στο fish and pet planet έχει πολλούς μονομαχους σε ενυδρείο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτούς. Ο κύριος Βασίλης είναι από τους πολύ καλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τα ψάρια, το ξέρω γιατί εκτός από πελάτης είμαι και γείτονας και φίλος του... μπορεί να δεις λίγο ταλαιπωρία στο μονομάχο αλλά με τον καιρό θα τον δεις να συνέρχεται!!! δες τον δικό μου!!! ( http://www.aquazone.gr/forums/topic/99338-oi-dhnuoi-iiiiiaiaaioaenaaei-iio/ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #22 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μ coolmind στηλε μ σε μηνημα που η ε αφτο το μαγαζι νατο πσαξω λιγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 11 Φεβρουαρίου 2015 #23 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει στους μονομάχους σε ποτήρια και σε ψάρια χαμηλής ποιότητας, τα οποία αποτελούν το 90% των διαθέσιμων. Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις.Δεν κατάλαβα τι θες να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Φεβρουαρίου 2015 #24 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις.Δεν κατάλαβα τι θες να πεις...Αρχικά ξεκινάμε με το βασικό. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα ζήσει ένα ψάρι. Ειδικά στους μονομάχους, οι οποίοι περνάνε βδομάδες παθών μέχρι να φτάσουν. Τα ψάρια αυτά στην πλειοψηφία τους οταν φτάνουν στην Ελλάδα είναι καταπονημένα και σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητά τους, αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα και ψοφάνε γρήγορα, όπως και να τους φερθείς. Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς εχει τραβήξει το ψαράκι. Όμως μπορείς να διαλέξεις να το πάρεις από κάπου που δεν έζησε σε ποτήρι. Προσωπικά αγοράζω ποια μόνο μονομάχους από συγκεκριμένο είδος ουράς και από "καλύτερες" αναπαραγωγές.Εσύ μάλλον με την πρότασή σου "Ε αν δεν ζει δεν τα παίρνεις" εννοείς πως δεν αγοράσουμε ετοιμοθάνατο ή ψόφιο μονομάχους. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 12 Φεβρουαρίου 2015 #25 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια αυτο μπορει να γινει με ολα τα ψαρια που ερχοντε Ελλαδα απλα η συνθηκες των μονομαχων στν Ελλαδα και στο εξωτερικο φανταζομαι ειναι αθληες ,το ποτιρακι δν ειναι μερος να φιλοξενεις ενα ψαρι.... Σε καθε αγορα ψαριου εχεις τν αγνοια για το πως και που ηταν πριν ,οποτε υπαρχει και η περιπτωση να σου ψωφισει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος