thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 ΚΑλημέρα, ενας φιλος ετοιμαζεται να στησει ενυδρειο 80 λιτρων. Εχει προμηθευτει με ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο. Ενυδρειο 60χ35χ40 θερμαντηρας eheim 125W φιλτρο fluval 205 λευκη χαλαζιακη αμμο λαμπες μαμισιες του ενυδρειου (δεν ειμαι σιγουρος - θα ρωτησω και θα επανελθω) Προσανατολιζεται προς τη λιμνη tanganyika αλλα ρωτάει τι άλλες επιλογές έχει σε αυτα τα λίτρα. Θα ηθελα τη βοηθειά σας παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Θα επεξεργαζεται το νερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 οχι αντιστροφη οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 οχι αντιστροφη οσμωση. Τι εννοεις? Οχι δεν θα το επεξεργαζεται η οχι,εχει α.ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν εχει αντιστροφη οσμωση και μαλλον δεν θα θέλει να αγοράσει. Οποιαδήποτε αλλη επεξεργασια δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Τοτε μενει η τυρφη,ρωτα αν θελει και πες μας για να ξερουμε τι να σου πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν εχει προβλημα με τυρφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Ξερει τις διαδηκασιες που πρεπει να κανει για επεξεργασια με τυρφη? Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ειτε σε βαρέλι προετοιμασία είτε τύρφη μέσα στο φίλτρο. Σωστά? Δεν το έχει ξακανανει αλλα ειναι διατεθειμένος να μάθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Στο φιλτρο του ενυδρειο δεν ειναι και η πιο σωστη μεθοδος γιατι θα εχει σκαμπανευασματα,καλυτερα να το κανει σε βαρελι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Θα το κανει αν το αποφασίσει, δεν τον φοβάμαι. Ειναι πολύ τυπικος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 (edited) E τοτε μπορει να παιξει και σε νανοκιχλιδες Αμερικης οπως ραμ, νανακαρα, keyhole, Αφρικης οπως kribensis, Γκουραμι, μικρα κοπαδοψαρα oπως chery barbs κτλ, κορυ κτλ! Δεν θα παει σε μεγαλα ψαρια οπως σκαλαρια κτλ! Μετα αν δεν το επεξεργαζεται, μπορει να παει σε τανγκανικα, ζωοτοκα κτλ! Αυτουνου ποια ψαρια του αρεσουν; Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Αυτουνου ποια ψαρια του αρεσουν; περισσοτερο απο ολα τα μπαρμπουνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #14 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Περα απο την πλακα ευχαριστώ για την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2015 #15 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 περισσοτερο απο ολα τα μπαρμπουνια Ωραια τα μπαρμπουνια! Ας τα βαλει! Θελουν αμμο και φυκια και απο κατω για υποστρωμα μουργα! Εγω τρελλενομαι για αθερινα και γαυρο! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 6 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 +1 στον επανω μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 6 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 εγώ θα πρότεινα να βάλει endlers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos Christofis 6 Φεβρουαρίου 2015 #18 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, είμαι ο ενδιαφερόμενος φίλος του Θανάση. Είναι η πρώτη μου επαφή με το αντικείμενο και δηλώνω πλήρη άγνοια. Επειδή όλα αυτά που προτείνετε μου ακούγονται κινέζικα, θα ήθελα για αρχή κάτι που να συντηρείται με ευκολία και ταυτόχρονα όμορφο χρωματικά για να μην καταλήξει στο τηγάνι από την αγαπημένη μου σύζυγο. Προς το παρόν προσανατολιζόμαστε προς αφρικανικές κιχλίδες. Θα κοιτάξω αναλυτικά τα όσα μου προτείνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλως ορισες φιλε,ριξε μια ματια στα προφιλ των ψαριων που θα βρεις στο φορουμ μας και εφοσον εισαι καινουριος στο χομπι προτιμησε ψαρακια που μπορουν να μπουν σε νερο βρυσης με αντιχλωριο χωρις παραπανω διαδικασιες προετοιμασιες.Δυο μεγαλες κατηγοριες ειναι οι κιχλιδες αφρικης και τα ζωοτοκα ψαρια.Η αφρικανες θελουν για διακοσμηση πετρες και κοχυλια και τα ζωοτοκα θελουν φυτα οποτε αν σου αρεσουν τα αληθινα φυτα ειναι και αυτα καλη επιλογη.Υπαρχουν και αλλα ψαρακια που δεν ανηκουν στις δυο κατηγοριες οπως τα cherry barbs κτλ.Ριξε μια ματια στα προφιλ και οτι θες να ρωτησεις και να μαθεις παραπανω εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε. http://www.aquazone.gr/forums/forum/272-dhnioesse-oeanethi-aeoeiy-iaaniy/ Επισης αν εχεις χρονο ξεκινα σιγα σιγα και διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/ θα βρεις πολυ σημαντικες πληροφοριες για το ξεκινημα σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos Christofis 6 Φεβρουαρίου 2015 #20 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ, ξεκινάω διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλως τον! Να προσθεσω κι εγω πως το φορουμ δυστυχως δεν εχει τα προφιλ ολων των ψαριων γιαυτο κανε και μια βολτα στα μαγαζια, ριξε κανα βλεφαρο, μην ψωνισεις τιποτα και οτι σου αρεσει ή σου κινησει την περιεργεια, ελα να το συζητησουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος