myclub64 5 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα 240 αρι SUN SUN με Αφρικάνες. Σκέφτομαι να βάλω και ένα track fire eel γύρω στα 15 cm μέχρι να αποκτήσει το μέγεθος όπου τα λίτρα δεν θα αρκούν οπότε θα το δώσω. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Να το επιχειρήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 5 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Τα λίτρα και το μέγεθος του ζωντανού μεχρι να μεγαλώσει δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο οι συνθήκες όπου ζεί πέρα απο το ότι το χέλι ειναι Ασιάτικο ... για να έχεις αφρικάνες έχεις υψηλό ph πράγμα το οποίο δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα του fire eel , τώρα δεν γνωρίζω εαν είναι απο αναπαραγωγή ή wc ,αν είναι στην δεύτερη περίπτωση ίσως να υπάρξει πρόβλημα , επίσης καποια παιδιά που το είχανε το ταίζανε στο στόμα γεωσκωληκες κτλ γιατι ήταν ψιλο ντροπαλό ... όλα τα παραπάνω στα λέω με κάθε επιφύλαξη μιάς και δεν το είχα ποτέ το ζωντανό για να ξέρω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Τις έχω σχεδόν 6 μήνες (τις περισσότερες) σε ph 6.5 με 7.5 χωρίς κανένα πρόβλημα στην συμπεριφορά τους. Οπότε δεν είναι τόσο το ph που με ανησυχεί αλλά περισσότερο η επιθετικοτητα από τη μία και από την άλλη πλευρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 6 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Οι Αφρικάνες που λές , τι ψάρια ειναι, μεγεθος ? Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2015 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Από 4 έως 9 εκατοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Από 4 έως 9 εκατοστά. Ποιό ή ποιά είδη ειναι και πόσα ψάρια απο το κάθε είδος έχεις μέσα; (Με το τσιγκέλι σου τα βγάζουμε πάντως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος