toykaki 8 Απριλίου 2015 Author #26 Share 8 Απριλίου 2015 ναι εννοειται το επεξεργαζομαι...αλλα παντα ετσι το ειχα,επισεις το σιδηρο για 5 μερες εβαζα καθε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Απριλίου 2015 #27 Share 8 Απριλίου 2015 Eπειδη το νερο σου ειναι μαλακο δεν υπαρχει το ασβεστιο που χρειαζονται για το κελυφος τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 8 Απριλίου 2015 #28 Share 8 Απριλίου 2015 toykaki, on 05 Feb 2015 - 21:56, said: Σε ενυδρειο 40λ με apple snail μονο και καποια ευκολα φυτα,εχω apple snail 9 κομματια,και δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη Ευτυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 8 Απριλίου 2015 #29 Share 8 Απριλίου 2015 Τα δικά μου έκαναν 5 τσαμπια έως τώρα. Πριν σκάσουν έβαλα ένα σφουγγαρι μέσα σε ένα μπολ και το γέμισα μέχρι την μέση νερο, χωρις το νερο να σκεπάζει το σφουγγάρι. Μετά έβαλα πάνω τα τσαμπια και αφήνω το μπολ να ελιπλέει στο ενυδρείο, αλλα χωρις να μπορεί να πάει κάτω απο το φως. Μολις ενα τσαμπί σκάσει βάζω τα σαλιγκαράκια σε ένα μπολ και μετά βουρ για χάρισμα. Έτσι δεν γεμίζω το ενυδρείο με 1000000000+ apple. Περιττό να σου πώ πως με μία γέννα βγαίνουν 100 έως 500 apple. Αλλα δεν θα αφήσω άλλο τσαμπι να βγει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 8 Απριλίου 2015 #30 Share 8 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν εχει γινει καταννοητο. 9 apple ακομα και χωρις γεννες, ειναι ηδη υπερπληθυσμος για 40 λιτρα ενυδρειο χωρις ιδιαιτερη φροντιδα. Γιαυτο και οι θανατοι και οι "περιεργες" μετρησεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2015 #31 Share 8 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν εχει γινει καταννοητο. 9 apple ακομα και χωρις γεννες, ειναι ηδη υπερπληθυσμος για 40 λιτρα ενυδρειο χωρις ιδιαιτερη φροντιδα. Γιαυτο και οι θανατοι και οι "περιεργες" μετρησεις. Συν ένα από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 8 Απριλίου 2015 #32 Share 8 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν εχει γινει καταννοητο. Τι δεν έγινε κατανοητό και απο ποιον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2015 #33 Share 8 Απριλίου 2015 Τι δεν έγινε κατανοητό και απο ποιον? Μην αρπάζεστε παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Απριλίου 2015 Author #34 Share 8 Απριλίου 2015 τα εβαλα στο 180λ μου....Εδω και καιρο..και μετα ειδα οτι ενα ενα εξαφανιζονται,να πω οτι εχω ενα τσαμπι εδω και 3 εβδομαδες αλλα δεν εσκασε...υπαρχει περιπτωση να μην εχει τιποτα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Απριλίου 2015 #35 Share 10 Απριλίου 2015 τα εβαλα στο 180λ μου....Εδω και καιρο..και μετα ειδα οτι ενα ενα εξαφανιζονται,να πω οτι εχω ενα τσαμπι εδω και 3 εβδομαδες αλλα δεν εσκασε...υπαρχει περιπτωση να μην εχει τιποτα μεσα? Μπορεί να μην είναι γονιμοποιημένα τα αυγά. Αν αρχίζει να ασπρίζει το κέλυφος και γίνεται σαθρό να ξέρεις πως δεν υπάρχει ασβέστιο στο νερό. Έτσι, σιγά, σιγά το κέλυφος αδυνατίζει και σπάει και το σαλιγκάρι πεθαίνει. Αυτό θα το παρατηρήσεις στα ενήλικα σαλιγκάρια Γενικά θέλουν σκληρό νερό και αρκετή τροφή για να ανατηχθούν. Επίσης είναι παμφάγα . Αν θες έλα να σου δώσω κάμποσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 12 Απριλίου 2015 Author #36 Share 12 Απριλίου 2015 Μαλλον αυτο γιατι ξεκολλησε το τσαμπι και επεσε μεσα βεβαια ημουν εδω εκεινη την στιγμη και το εβγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος