toykaki 5 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Σε ενυδρειο 40λ με apple snail μονο και καποια ευκολα φυτα,εχω apple snail 9 κομματια,και δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη και θελω να δω τι κανω λαθος.καποια απο αυτα τα εχω σχεδον χρονο σε μεγαλυτερο ενυδρειο αλλα και εκει δεν εγινε αναπαραγωγη.τι κανω λαθος ρε παιδια...και δεν νομιζω να ειμαι τοσο ατυχος να ειναι ολα του ιδιου φυλου (αν και διαβασα καπου Αρκούν 2 σαλιγκάρια. Κάποιο θα κάνει την "γυναίκα" και κάποιο τον "άντρα")...???τα νο3 μου ειναι 5..μοιπως να ελατωσω τις αλλαγες?αλλα και παλαιοτερα που ειχα υψηλοτερα δεν ειχα δει κατι Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2015 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Απλα υπομονή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν νομιζω να ειναι αυτο ...κανα 2 που τα εχω ενα χροο εχουν γινει τουμπαναααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 5 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι κάποιο άλλο πρόβλημα θα έχεις!και γενικά θα γέμιζες απο αυγά με τέτοια σαλιγκάρια!δεν πιστεύω να τα έχεις με κανένα σαλιγκάρι helena!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 οχι μονα τους :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Σε ενυδρειο 40λ με apple snail μονο και καποια ευκολα φυτα,εχω apple snail 9 κομματια,και δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη και θελω να δω τι κανω λαθος.καποια απο αυτα τα εχω σχεδον χρονο σε μεγαλυτερο ενυδρειο αλλα και εκει δεν εγινε αναπαραγωγη.τι κανω λαθος ρε παιδια...και δεν νομιζω να ειμαι τοσο ατυχος να ειναι ολα του ιδιου φυλου (αν και διαβασα καπου Αρκούν 2 σαλιγκάρια. Κάποιο θα κάνει την "γυναίκα" και κάποιο τον "άντρα")...???τα νο3 μου ειναι 5..μοιπως να ελατωσω τις αλλαγες?αλλα και παλαιοτερα που ειχα υψηλοτερα δεν ειχα δει κατι Μπορει ολα να ειναι αρσενικα.Τα αρσενικα απο τα θηλυκα εχουν μια διαφορα στο κελυφος απο την κατω πλευρα. ε ναι κάποιο άλλο πρόβλημα θα έχεις!και γενικά θα γέμιζες απο αυγά με τέτοια σαλιγκάρια!δεν πιστεύω να τα έχεις με κανένα σαλιγκάρι helena!!! Πως θα γεμιζει αυγα απο αυτα τα σαλιγκαρια?Αφου αυτα τα σαλιγκαρια κανουν τζαμπια απο αυγα εκτος νερου,κατω απο το καπακι συνηθως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 5 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Σε ενυδρειο 40λ με apple snail μονο και καποια ευκολα φυτα,εχω apple snail 9 κομματια,και δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη Ευτυχως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ποια η διαφορα τους?πως το καταλαβαινω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 6 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πως θα γεμιζει αυγα απο αυτα τα σαλιγκαρια?Αφου αυτα τα σαλιγκαρια κανουν τζαμπια απο αυγα εκτος νερου,κατω απο το καπακι συνηθως.. ε ναι στο καπάκι!είπα κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 μακαρι να γεμιζα αλλα δεν το βλεπω...τι να πω ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Απλα υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #12 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 γεννησαν και τα δικα μου ειδα ενα τσαμπι προς το παρων και ενα αλλο ειχε πεσει μεσα στο νερο,ερωτηση μου ειναι,εαν ειναι κακο που επεσαν μεσα βλαβερο η κατι να κανω αλλαγη,τα εβγαλα και τα πεταξα αυτα που πεσαν μεσα αλλα δεν ξερω εαν ξεμηνε κανενα,και σε ποσο καιρο σκανε τα αυγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 25 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα βλέπεις που είχες λυσσάξει ότι δεν γεννούν. Τώρα που ξεκίνησαν δεν σταματάνε Καλά έκανες και τα έβγαλες τα αυγά από το νερό, άπαξ και ξεκολλήσουν και πέσουν, πλέον δεν σκάνε. Το νερό δεν παθαίνει τίποτα και μέσα να τα ξεχάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #14 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Και ομως τα δικα σου γεννησανε,τα δικα μου τα εβαλα σε αλλο ενυδρειο...τα εχεις εκπαιδευμενα μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 25 Φεβρουαρίου 2015 #15 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά που σου έδωσα δεν είναι σαλιγκάρια, κουνέλια είναι Όταν ξεκινήσουν δεν σταματούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #16 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Φεβρουαρίου 2015 #17 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Προσοχή με τον πληθυσμό των apple στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 25 Φεβρουαρίου 2015 #18 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Προσοχή με τον πληθυσμό των apple στο ενυδρείο. τι προτέινεις να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?(πέρα απο τον σταυρό μας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 25 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 τι προτέινεις να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?(πέρα απο τον σταυρό μας)Δωρεά, χάρισμα, πούλημα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Φεβρουαρίου 2015 #20 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Δωρεά, χάρισμα, πούλημα Συμφωνώ Αν είναι μικρό το ενυδρείο μπορεί να σου το γυρίσει τούμπα. Τι εννοώ ; Το κέλυφος για να τραφεί , τραβάει στοιχεία από το νερό. Αν δεν επαρκούν , θα έχουν κακή ανάπτυξη και στην χειρότερη τα στοιχεία αυτά θα λείψουν από το σύστημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 25 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 τι προτέινεις να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?(πέρα απο τον σταυρό μας) Ελεγχος καθε εβδομαδα κατω απο τα καπακια αν υπαρχουν αυγα, και ξηλωμα οποτε βρισκονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Μαρτίου 2015 Author #22 Share 9 Μαρτίου 2015 στα 180λ 8-10 apple αναιβαζουν την σκληροτητα?ριχνουν το ph?δηλαδη επειρεαζουν το νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαρτίου 2015 #23 Share 9 Μαρτίου 2015 Κατεβάζουν την σκληρότητα και επηρεάζουν το νερό ναι. Όχι μόνο λόγω του κελύφους αλλά και επειδή είναι ρυπογόνα. Υπολόγιζε κάθε ενήλικο σαλιγκάρι, σαν ένα ψάρι 10εκατοστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Απριλίου 2015 Author #24 Share 8 Απριλίου 2015 (edited) Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα παιθαναν τα σαλιγκαρια μου,εδω και ενα μηνα ειχα 8 και εχω 1...Γιατι οι μετρησεις μου ειναι PH= 70GH=6KH=4NO2=0NO3=5 ενω τα ψαρια μου ειναι οκ...τι συμβαινει?εχω και ενα τσαμπι απο τα apple εδω και 3ης εβδομαδες αλλα δεν σκασανε.και δεν ξερω το γιατι....και απο μεσα εξαφανιζετε το σαλιγκαρι μενει σκετο κοχυλι (ισως βεβαια το τρωνε)? εχω ραμιρεζι κορυ και glowlight tetra...και ειχα σαλιγκαρια πλεον οχι,εχω βεβαια αρχισει και ριχνω λιγο σιδηρο,excel και λιγο φωσφορο εριξα για τα φυτα ,μοιπως φταιει κατι απο αυτα? Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2015 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 8 Απριλίου 2015 #25 Share 8 Απριλίου 2015 Επεξεργαζεσαι το νερο σου? Οι σκληροτητες ειναι αρκετα χαμηλα για σαλιγκαρια,δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα ισως και ναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος