paris soroni 5 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Την ερώτηση την λέει και ο τίτλος ας ακούσουμε λοιπόν τη γνώμη όλων σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 στην αναλογία και για την max ώρα που αναγράφει το μπουκαλάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι ρε παιδιά το dip πως γίνεται και γιατί γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Φεβρουαρίου 2015 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι ρε παιδιά το dip πως γίνεται και γιατί γίνεται; Το dip ειναι η τοποθέτηση του νέου συνήθως κοραλλιού σε ενα δοχείο μικρής χωρητικότητας συνήθως ενος λίτρου ανάλογα με το μέγεθος και ο εμβαπτισμος του σε ανάλογο σκεύασμα για να γινει προληπτική αποπαρασίτωση ...Ενα απο τα πιο διαδεδομένα υγρα ειναι το coral rx αλλα υπάρχουν πολλές προτάσεις απο ολες σχεδον τις εταιριες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Την ερώτηση την λέει και ο τίτλος ας ακούσουμε λοιπόν τη γνώμη όλων σας. Στα sps τα κρατάω στα 2 λεπτα ενω στα zoa 5 λεπτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 εγω Θανάση με το προιόν της seachem το φτάνω στο 10λεπτο.. :/ είναι πολύ λες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ δεν είναι το δεκάλεπτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Το dip ειναι η τοποθέτηση του νέου συνήθως κοραλλιού σε ενα δοχείο μικρής χωρητικότητας συνήθως ενος λίτρου ανάλογα με το μέγεθος και ο εμβαπτισμος του σε ανάλογο σκεύασμα για να γινει προληπτική αποπαρασίτωση ...Ενα απο τα πιο διαδεδομένα υγρα ειναι το coral rx αλλα υπάρχουν πολλές προτάσεις απο ολες σχεδον τις εταιριες... Να είσαι καλά Θανάση, να μαθαίνουμε και εμείς τα νήπια του θαλασσινού… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω περασει ποτε τα κοραλια μου απο αυτη την διαδικασια, αν και την ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω περασει ποτε τα κοραλια μου απο αυτη την διαδικασια, αν και την ηξερα. εγώ παρόλο που το έχω μερικές φορές το ξεχνώ κακώς βέβαια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ναι κακώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Και γω μια από τα ίδια και γιαυτο είχα γεμίσει ανεπιθύμητα καβούρια και Φαραώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 6 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ με ένα της fauna για 10-15 λεπτά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος