Jump to content

Τσιμπημενα Κοραλια

mouseman

Recommended Posts

Σημερα που γυρισα απο την δουλεια εριξα την καθιερωμενη ματια στο ενυδρειο να δω αν πανε ολα καλα και ειδα καποια sps να μην εχουν εξω τους πολυποδες τους ενω δεν υπηρχε κανενα προβλημα στις μετρησεις μου.

post-59252-0-59732300-1423057643_thumb.jpg πριν post-59252-0-96873600-1423057744_thumb.jpg ειναι απο τα πρωτα μου κοραλια και εχω ξενερωσει γιατι μεγαλωνε πολυ καλα.Ειναι κανα 2 ακομα και εκατσα και εψαξα το τι μπορει να συμβαινει και ειδα οτι το αγγελοψαρο :bigemo_harabe_net-87:post-59252-0-93978300-1423057960_thumb.jpg τσιμπαγε πολυποδες προσπαθω να το ποιασω να το βγαλω και δεν μπορω θα το στειλω στην αποχετευση απ τα νευρα που εχω.

Τωρα τι γινεται θα νεκρωσουν τα συγκεκριμενα κοραλια πρεπει να κανω κατι ?????????????

Βγαλε το αγγελόψαρο.

Δεν χρειάζεται να κανεις κάτι στο κοράλλι. Θα συνέλθει μονο του αρκει να βγάλεις το ψάρι.

Βγαλε το αγγελόψαρο.

Δεν χρειάζεται να κανεις κάτι στο κοράλλι. Θα συνέλθει μονο του αρκει να βγάλεις το ψάρι.

+1000

Επειδη δεν μπορεσα να ποιασω το ψαρι αναγκαστηκα να βγαλω ολο τον βραχο δυστηχως.Μονο ετσι εγινε η δουλεια μου θολωσε λιγο το νερο αλλα οσο περναει η ωρα καθαριζει,ελπιζω μονο να μην διαταραξα την βιολογια.

Και γω πιστευω οτι δεν θα εχεις καποιο θεμα. Αρκει να βγει το ψαρι εξω.

Και στην τελικη εχω κι αλλο φραγκακι απο το συγκεκριμενο κοραλι. Αν κατι δεν παει καλα σου ξανακοβω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...