Sturm 17 Φεβρουαρίου 2015 #51 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Και βαλε κι ενα φοντο πισω! Τα φυτα βαλε τα ομοια ολα μαζι ωστε να φαινονται συσταδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaaig 17 Φεβρουαρίου 2015 Author #52 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Φόντο δε θέλω να βάλω προτιμώ να γεμίσει με τα φυτά και να καλυφτεί έτσι το τζάμι.. Για την ανουμπια δε το ξερα ευτυχώς μου το ειπατε να την φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaaig 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #53 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα φιλοι μου..3 μέρες πάνε που βαλαμε τα φυτά και σα να μου φαίνεται οτι χαλάνε..δείτε φωτο απο 2 φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2015 #54 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι λογικο να χαλανε λιγο τα φυτα,ειναι απο την αλλαγη περιβαλοντος,μεχρι να συνηθησουν τα νεα δεδομενα το παθαινουν αυτο. Αυτο που εχουν οι κρυπτοκορινες λεγεται ασθενεια των κρυπτοκορινων και μπορουν να το παθουν απο πολλα πραγματα.Δεν ειναι ομως τιποτα. Απλα κοψε τα χαλασμενα φυλλα της και αστη,θα επανελθει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaaig 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #55 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους σας!! Επιτέλους μετα απο τόση υπομονή να στρώσει το ενυδρείο και μετα την τοποθέτηση των φυτών όπως σας έδειξα.. Βαλαμε τα πρωτα ψάρια..τελικά καταλήξαμε σε ζωοτόκα εύκολα και όμορφα..γκαπυ!! Θα ήθελα να ρωτησω αν τα φυτά επηρεάζουν το pH γιατί είναι σχετικα χαμηλό..6.5. Και διάβασα οτι τα γκαπυ θέλουν τουλάχιστον 7.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Φεβρουαρίου 2015 #56 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Mε τι μετρας ph; Συνηθως στην Αθηνα ειναι γυρω στο 7- 7,2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Φεβρουαρίου 2015 #57 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Δυσκολο στην Αθηνα να εχεις τετοιο ph.. Υποψιαζομαι οτι μετρας με στικς,αν ναι,τοτε δεν ειναι αυτο το ph σου αλλα περιπου στο 7,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaaig 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #58 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι παιδιά με στικς μετραω αλλά στο μικρο μου ενυδρείο βγαίνει κανονικά μέτρηση 7.5 γιαυτό μου κανει εντύπωση..μήπως φταίει το διοξείδιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Φεβρουαρίου 2015 #59 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Βαζεις διοξειδιο; Ε ναι, φταει αλλα και παλι δεν νομιζω πως αυτη ειναι η μετρηση σου η κανονικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Φεβρουαρίου 2015 #60 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 Τι υποστρωμα - βυθο εχεις βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaaig 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #61 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Fluval stratum Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 28 Φεβρουαρίου 2015 #62 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Fluval stratum Για αυτο και το χαμηλο ph .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος