Jump to content

Σύνθεση Ενυδρείου Απο Την Αρχή

mariaaig

Recommended Posts

Και βαλε κι ενα φοντο πισω!

Τα φυτα βαλε τα ομοια ολα μαζι ωστε να φαινονται συσταδες!

Φόντο δε θέλω να βάλω προτιμώ να γεμίσει με τα φυτά και να καλυφτεί έτσι το τζάμι.. Για την ανουμπια δε το ξερα ευτυχώς μου το ειπατε να την φτιαξω

Καλημέρα φιλοι μου..3 μέρες πάνε που βαλαμε τα φυτά και σα να μου φαίνεται οτι χαλάνε..δείτε φωτο απο 2 φυτά.

post-60482-0-73356500-1424421649_thumb.jpg

post-60482-0-73990400-1424421665_thumb.jpg

post-60482-0-42205200-1424421690_thumb.jpg

Ειναι λογικο να χαλανε λιγο τα φυτα,ειναι απο την αλλαγη περιβαλοντος,μεχρι να συνηθησουν τα νεα δεδομενα το παθαινουν αυτο.

Αυτο που εχουν οι κρυπτοκορινες λεγεται ασθενεια των κρυπτοκορινων και μπορουν να το παθουν απο πολλα πραγματα.Δεν ειναι ομως τιποτα.

Απλα κοψε τα χαλασμενα φυλλα της και αστη,θα επανελθει κανονικα.

Καλησπέρα σε ολους σας!! Επιτέλους μετα απο τόση υπομονή να στρώσει το ενυδρείο και μετα την τοποθέτηση των φυτών όπως σας έδειξα.. Βαλαμε τα πρωτα ψάρια..τελικά καταλήξαμε σε ζωοτόκα εύκολα και όμορφα..γκαπυ!! Θα ήθελα να ρωτησω αν τα φυτά επηρεάζουν το pH γιατί είναι σχετικα χαμηλό..6.5. Και διάβασα οτι τα γκαπυ θέλουν τουλάχιστον 7.5

Δυσκολο στην Αθηνα να εχεις τετοιο ph..

Υποψιαζομαι οτι μετρας με στικς,αν ναι,τοτε δεν ειναι αυτο το ph σου αλλα περιπου στο 7,5.

Ναι παιδιά με στικς μετραω αλλά στο μικρο μου ενυδρείο βγαίνει κανονικά μέτρηση 7.5 γιαυτό μου κανει εντύπωση..μήπως φταίει το διοξείδιο??

Βαζεις διοξειδιο; Ε ναι, φταει αλλα και παλι δεν νομιζω πως αυτη ειναι η μετρηση σου η κανονικη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...