giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 παιδια εχω θεμα με τα κλλουν μου... σημερα παρατηρησα οτι βγαλανε κατι στο σωμα και στα πτερυγια τους σαν ασπρη σκονη... εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scubatos 3 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Μύκητες μαλλον εχει πιάσει. Σαν σκόνη μοιάζει? Θα πρέπει να παρεις φάρμακα να βάλεις στο νερό και να βγάλεις (αν εχεις) άνθρακα απο το φίλτρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι, και τα τρια κλοουν εχουν κατι σαν σκονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 (edited) http://www.fishkeeping.co.uk/uploads/photos/1085.jpgκαπως ετσι ειναι... Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2015 - giannispopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 φορμαλινη εχετε ιδεα τι ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Πριν ξεκινήσεις οποιαδηποτε θεραπεία δες τα συμπτώματα! Συμβουλή, αν μπορεις απομάκρυνε τα ψαρια σε καραντηνα! εκτος και αν δεν εχεις κοραλια και ασπονδυλα οποτε μπορεις να κανεις θεραπεια μεσα στο κεντρικο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Πριν ξεκινήσεις οποιαδηποτε θεραπεία δες τα συμπτώματα! Συμβουλή, αν μπορεις απομάκρυνε τα ψαρια σε καραντηνα! εκτος και αν δεν εχεις κοραλια και ασπονδυλα οποτε μπορεις να κανεις θεραπεια μεσα στο κεντρικο ενυδρειο! εχω και κοραλλια και γαριδα.. οποτε παμε σε καραντινα... το θεμα ειναι πως τα πιανω και τι φαρμακο να παρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Έβγαλα κάτι φωτο με το κινητοβοήθεια παιδια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 μοιαζει με ICK! 3 κλουνακια ειναι ! Ενα ενυδρειακι 40-50 λτ με ενα φιλτρο με σφουγγαρια, εναν θερμοστατη και οποσδηποτε αερα και εισαι σουπερ! ΟΧΙ θεραπεια μεσα στο ενυδρειο! Reef Safe προϊόντα δεν υπαρχουν! (που να κανουν δουλεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Φεβρουαρίου 2015 #10 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 ταισε με σκορδο αλλιως κλεισε τα φωτα και στην ανεμωνη που κοιμουντε καπακωσετα με την αποχη και εξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 εγω ειδικά τους κλοουν τους πιανω βραδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2015 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να βγούνε φίλε μου τα ψαρια για θεραπεία χαλκού εχεις ικ και θέλει προσοχη μην σου γυρίσει και σου πάρει οτι αλλο εχεις μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 ick είναι φίλε μου.. θεραπεία χαλκού σε καραντίνα. θελυ πολύυυυυυυ υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #14 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Τι ειναι ο χαλκός; Που τον βρισκω και ποσο κοστίζει; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2015 #15 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 θελεις αυτό: http://www.seachem.c.../Cupramine.html και τεστ χαλκου. αδειο το ενυδρείο απο ψάρια και μεταφορά τους σε καραντίνα για 60 ημερες. ξεκίνα να στήσεις τη καραντίνα και εδώ είμαστε. Χαλκό μπορώ να σου δώσω μια ποσότητα.. μου έχει περισέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 4 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Τεστ χαλκου μπορω να σου δωσω εγω που μου εμεινε απο τη θεραπεια που εκανα στο δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #17 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια... θα τα χρειαστω τα φαρμακα μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #18 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον, στηνω καραντινα... βαζω αλατονερο , θερμοστατη,αεραντλια,πιανω τα ψαρια και μπλουμ...ετσι?? μετα φαρμακο... ποσες μερες διαρκει η θεραπεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2015 #19 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον, στηνω καραντινα... βαζω αλατονερο , θερμοστατη,αεραντλια,πιανω τα ψαρια και μπλουμ...ετσι?? μετα φαρμακο... ποσες μερες διαρκει η θεραπεια?? στη καραντίνα θέλεις νερό απο το ενυδρείο σου. Θα προμηθευτείς και 2 αμπούλες aminostop θερμοστατη (φυσικα). Θελεις επισης και ένα φιλτράκι για βιολογικό υλικό (μακαρόνι) καθώς και κανένα σωληνα pvc για κρυψώνες στα ψάρια.. φίλε μου η θεραπεία είναι 60 μέρες για να έχεις 99% πιθανότητες επιτυχίας. γι αυτό σου λέω θέλει υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #20 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον, εστησα την καραντινα, εβαλα νερο απο το ενυδρειο,εβαλα θερμοστατη και μια αεραντλια που ειχα προσωρινα και τωρα το βραδυ θα προσπαθησω να ψαρεψω τα ψαρακια.... φαρμακο δεν εχω βαλει ακομα... ακομα ψαχνομαι με την δοσολογια.... αα... την αλατοτητα στην καραντινα να την αφησω κανονικα η να την κατεβασω??? επισης το ενα κλοουνακι εχει και νηματοειδη κακα.......κακο αυτο εε??? κατι αλλο που εχω ξεχασει?? αν ολα πανε καλα αυριο θα ξεκινησω την θεραπεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 6 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις την θεραπεία ! Αν πας σε υποαλατοτητα δεν θα κανείς χαλκο! Αν κανείς χαλκό δεν θα κανείς υποαλατοτητα! Δεν γίνεται συνδυασμός διότι το ψάρι δεν θα αντέξει το φάρμακο και το οσμοτικο σοκ ταυτόχρονα ! Το σύστημα πρέπει να είναι σταθερό! Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Φεβρουαρίου 2015 #22 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Γιάννη τις αμπούλες μη ξεχάσεις.. ρίξε 0,3ml και μέτρα μετα απο μερικές ώρες να δείς ποσο ανέβασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος