nabouhodonosour 2 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις παρατήρησα σήμερα κάποια σημάδια πάνω στην magnifica που έχω τα οποία δεν τα εχω δει ξανά. Είναι κάτι σαν πληγή. Ξέρει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να είναι και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Μην ανυσηχεις δεν ειναι κατι ανησυχητικο ,παρακολουθατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 καθολου ανυσηχιτικο.. επειδη την βλεπω στο τζαμι,μηπως σου ακουμπισε πανω σε θερμοστατη η μηπως πηγες να την ξεκολυσεις και την ψιλοπληγωσες?? δεν εχει παντως κατι μια χαρα θα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν την ακούμπησα καθόλου και ότι είναι από θερμοστάτες κτλ τα έχω στο sump. Η ανεμώνη στο ίδιο σημείο εκεί στο τζάμι κανα δίμηνο τώρα ακλόνητη.Απλά με ανησύχησε και λέω μην γίνει καμιά κέντα, να το προλάβω όσο είναι νωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος