Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα και παλι..συγνωμη που ανοιγω συνεχως νεα θεματα απλα θελω να ρωταω και να μιλαω σε σωστα θεματα σημερα παρήγγειλα απο το υμπει 3 διαφορετικα ειδη φυτων και πηρα ακομη 1 δωρεαν και εδωσα περιπου 15 ευρω..τωρα αν μου πειτε οτι δεν σας νοιαζει εγω το αναφερα διοτι μου φανηκε παρα πολυ φθηνος..τεσπα θα αναφερω ονομαστικα τα 4 ειδη φυτων και αν μπορειτε πληροφοριστε με λιγο για αυτα ( θα μου πειτε αφου εισαι ασχετος γιατι παραγγελεις?) καπου διαβασα οτι ειναι πολυ ευκολα φυτα χωρις να χρειαζετε πολυ συντηρηση τα φυτα ειναι τα εξης : cryptocoryne bekettii echinodorus amazonicus anumbias gold cryptocoryne lingua Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Εδω ειναι τα προφιλ των περισσοτερων φυτων.Αν καποιο δεν ειναι εκει,τοτε γκουγκλαρε το και θα βρεις τις πληροφοριες που ψαχνεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 οκ σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 θα ειναι καλυτερα να εβαζα και οξυγονο στο νερο τωρα που εχω φυτα? η δεν ειναι απαρετητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Φεβρουαρίου 2015 #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Οξυγοννο σου παρεχει η αναταραξη απο το φιλτρο σου,δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο. Co2 θα μπορουσες να βαλεις αν ηθελες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 2 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεσ στις αγγελιες υπαρχουν και στν ελλαδα καποια παιδια απο το φορουμ που τα δινουν με ενα συβολικο ποσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #7 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 ποσα δηλαδη φιλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Φεβρουαρίου 2015 #8 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα τις αγγελιες,κατα καιρους μπαινουν αγγελιες για φυτα,οι τιμες παιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Φεβρουαρίου 2015 #9 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε μου καλη φαση το ebay το θεμα ειναι οτι αργουν αρκετα να ερθουν και ισως τα φυτα να μην τν παλεψουν η να ερθουν πολυ ταλαιπωρημενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #10 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου παραγγηλα μια ανουμπια και εφτασε πολυ αργοπορημενα και δεν ηταν σε καθολου καλη κατασταση! τους το ειπα και τους εστειλα φωτογραφια και εντος μιας εβδομαδας μου εστειλαν μια αλλη πολυ μεγαλυτερη και σε εξαιρετικη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Φεβρουαρίου 2015 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου παραγγηλα μια ανουμπια και εφτασε πολυ αργοπορημενα και δεν ηταν σε καθολου καλη κατασταση! τους το ειπα και τους εστειλα φωτογραφια και εντος μιας εβδομαδας μου εστειλαν μια αλλη πολυ μεγαλυτερη και σε εξαιρετικη κατασταση Φυτα σαν την anubia θα αντεξουν λογικα αλλα αν πας σε κατι ποιο δυσκολο εκει τα πραγματα δυσκολευουν πολυ! Παντα φιλικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #12 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 δικαιο εχεις φιλε αλλα δεν θελω να παρω δυσκολα φυτα cryptocoryne bekettii echinodorus amazonicus anumbias gold cryptocoryne lingua αυτα τα 4 ειναι στην κατηγορια ευκολων φυτων πιστευω και 1 απο αυτα ειναι μετριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scubatos 3 Φεβρουαρίου 2015 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα. Αν θέλεις εχω άφθονο κερατοφυλλο. Κάθε ευδομαδα το κλαδεύω και παλι γινεται θηρίο. Δν θελω χρήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 3 Φεβρουαρίου 2015 #14 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια δειτε και τς αγγελιες λιγο εχει πολλα παιδια που δινουν φυτα σε ποσοτητα και σε ποικηλια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #15 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 ειδα τις αγγελειες φιλε.. εμενα δεν με συμφερει οσους ρωτησα διοτι ειμαι απο κυπρο και μου στοιχιζουν πολυ ακριβα για να μου τα στειλουν.. εγω εκει που τα παραγγειλα ειχε δωρεαν αποστολη.. οσοι μενουν στην ελλαδα τους συμφερει και με το παραπανω διοτι ειναι πολυ φθηνα που τα πουλανε και ειναι λιγα τα εξοδα αποστολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 3 Φεβρουαρίου 2015 #16 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι οντως αμα εισαι απο κυπρο δεν σε συμφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #17 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 το ξερω φιλε..αν ηταν φθηνα τα εξοδα αποστολης θα εκανα παραγγελειες απο τα παιδια εδωμεσα ..αλλα δυστιχως ειναι ακριβα :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 3 Φεβρουαρίου 2015 #18 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Μιχάλη έχεις κοιτάξει στα μαγαζιά σε Λευκωσία και Λεμεσό? Την Λάρνακα δεν στην αναφέρω αφού είσαι από εκεί και θα τα έχεις δεί. Έχεις ρωτήσει τιμές για αυτά που ψάχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #19 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 φιλε για λαρνακα δεν το συζητω, οσους ρωτησα οι μισοι δεν εχουν φυτα και οι υπολοιποι εχουν 1-2 διαφορετικα φυτα και οι υπολοιποι τα πουλανε σε τιμες 10 ευρω το ενα και περισσοτερα που δεν με συμφερει λευκωσια λεμεσο και παφο δεν εχω ρωτησει διοτι ειναι πολυ μακρια και δεν με βολευει να παω εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #20 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα και παλι σημερα εκανα μια μικρη ανακαίνιση στα ενυδρεια μου ωριστε μερικες φωτογραφειες http://prntscr.com/614b66 -> μεγαλο ενυδρειο http://prntscr.com/614cbr http://prntscr.com/614d6o http://prntscr.com/614e5z-->μικρο http://prntscr.com/614ex6 στο μεγαλο ενυδρειο θα προσθεσω ακομη cryptocoryne beketti cryptocoryne lingua anubias gold echinodorus amazonicus σκευτομαι να αγορασω και μια μεγαλη ριζα για να προσθεσω στα δεξια του ενυδρειου ακουω γνωμες απο τους ποιο εμπειρους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 5 Φεβρουαρίου 2015 #21 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα Μιχάλη. Τα φυτά που αναφέρεις τα έχεις βρεί κάπου? Λοιπόν έχουμε και λέμε με τις κρυπτοκορίνες είσαι οκ. Anubias gold δεν πρόκειτε να βρείς. Anubias barteri var. nana κανονική θα βρείς πιθανόν, Echinodorus και να το βρείς θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις γιατί έχει αρκετές απαιτήσεις και σε φωτισμό αλλά και σε λίπανση και ποιότητα νερού. Όπως σου είπα μπορείς να δοκιμάσεις και vallisneria όποιο είδος βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Φεβρουαρίου 2015 #22 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Τα φυτα τα έχεις δεμένα με λαστιχάκια πάνω στα ξύλα ή έτσι φαίνονται; Γιατι δε βάζεις πετονιά που δε φαίνεται κι όλας; Αν ειναι λαστιχάκια, με τον καιρό δε θα αντέξουν και θα κόβονται. Μια ρίζα πάντως στο μεγάλο τη χρειάζεσαι. Όπως είπε και ο JDP παραπάνω βάλε και καμιά βαλισνέρια που ειναι και όμορφη, βγάζει συνέχεια δρομείς, θα αναπτύσσεται και δεν έχει και απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #23 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Κ.Γιαννη βρηκα anumbia gold και την περιμενω με τα αλλα 3 φυτα που παραγγειλα cryptocoryne bekettii echinodorus amazonicus --> νομιζα οτι ηταν ευκολο φυτο.. δυστυχως δεν μπορω να ακυρωσω την παραγγελεια επιδη ερχονται ολα μαζι cryptocoryne lingua φιλε εχω κοψει την ανουμπια στα 2 η πρωτη εχει λαστιχο και η αλλη οχι αλλα αν ειναι ετσι θα βαλω πετονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 6 Φεβρουαρίου 2015 #24 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 φιλε εχω κοψει την ανουμπια στα 2 η πρωτη εχει λαστιχο και η αλλη οχι αλλα αν ειναι ετσι θα βαλω πετονια Προσοχη μην την δεσεις σφικτα με την πετονια θα τραυματισεις το φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #25 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 το ξερω αυτο φιλε δεν ειναι σφικτα δεμενη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος