yakalelos7 31 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα αλλαξα τις λαμπες του ενυδρειου και εβαλα 3 λεντοταινιες μια λευκη μια πιο κιτρινη και μια μπλε ... παρατήρησα οτι τα ψαρια μου μετα απο αυτο εχουν χασει το χρωμα τους πχ εκει πουωηταν μπλε εγινε γκρι... το νερο ειναι μια χαρα και τα ψαρια μια χαρα φαινονται απλα αλλαξε το χρωμα τους σε μερικα... παιζει ρολο το χρωμα του led ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2015 (edited) Τι ψάρια έχεις μέσα; Ο μπλε φωτισμός κατα πάσα πιθανότητα να ξέρεις θα σου φέρει και άλγες, δε κανουν για ενυδρεια γλυκού νερού. Ο φωτισμός παίζει ρόλο στο πως δείχνουν τα χρώματα των ψαριών αλλα απο μπλε να γίνουν γκρι....λίγο περίεργο. Κανε μας μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρειου σου. http://www.aquazone.gr/forums/topic/50683-oeunia-dhanioossaoco/#entry464578 Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakalelos7 31 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε πολλες αλγες και το εβγαλα το μπλε.... κιχλιδες αφρικης εχω αλλα δεν ξερω πως λεγονται τα ψαρια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakalelos7 31 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Ειναι handmade το ενυδρειο και αναγκάστηκα να βαλω λεντοταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Βάλε φωτό να δούμε τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος