Jump to content

Προβλημα Με Ανουμπια Νανα

Recommended Posts

χμμ καλα θα τον παρω στο πετ σηοπ .. ελπιζω να τον παρει και θα αγορασω και το φλουριση...

φιλε μου εκανε μετρησεις νερου

μου ειπε οτι το νερο μου ειναι λιγο σκληρο

επισεις το ΠΗ ειναι 8

και επισεις νιτρικα και αλλα διαφορα δεν χρειαζετε να κανει επιδη εχει το νερο μεσα που αγοραζω τα ψαρια

και τελος αγορασα υγρο λιπασμα της εταιριας waterlife (tropiflora plant food)

Αν έχεις πέτρες η υπόστρωμα ασβεστολιθικο ανεβάζει σκληρότητες στο νερό. Το PH 8ειναι το κλασικό PH του νερού της βρύσης

Όσον αφορά τις μετρήσεις που ανέφερες, νιτρικά χρειάζεται να ξέρεις τι έχεις ένα μπούσουλα για το πότε θα χρειάζεσαι αλλαγές νερού. και νιτρώδη και αμμωνία επίσης αν είναι αστρωτο το ενυδρείο. Επίσης δεν είναι καλό να μεταφέρεις νερό του πετ στο ενυδρείο σου (αν κατάλαβα αυτό έκανες).

ναι φιλε ετσι με συμβουλεψε αυτος του πετ σοπ.. μου ειπε οτι οταν προσθετο το νερο που μου βαζει τα ψαρια μεσα, στο ενυδρειο μου συμπληρονονται αυτα τα στοιχεια..

το υποστρομα που εχω δεν ειναι ασβεστολιθικο.. ειναι αμμος οχι χαλαζιακι αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι ασβεστολιθικη

Το μόνο που μπορεί να μεταφερθεί από το νερό του πετ είναι νιτρικά και ασθένειες. Όλα τα άλλα εκτός από ωφελιμα βακτήρια.

Οτι ναναι σου ειπε αυτος εκει στο πετ σοπ.

Ποτε μα ποτε δεν ριχνουμε το νερο της σακουλας απο το πετ σοπ.

Το νερο σου ειναι πολυ σκληρο για τα ψαρια που εχεις!

δεν το ηξερα αυτο :\

μου ειπε οτι και το δικο του νερο ειναι σκληρο αλλα νταξει αν ειναι αληθεια η ψεμα μονο αυτος ξερει..οπως και να εχει ειδατε τις φωτογραφειες που εστειλα πιο πανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...