Thanos Ernesto Karampelas 30 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Όπως λέει ο τίτλος, γνωρίζετε αν υπάρχουν αλγοφάγα σαλιγκάρια για ενυδρεία βιοτοπικής προσέγγισης Ασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Ενα σαλιγκαρι απο Ασια ειναι το Clithon corona http://www.aquariumdomain.com/viewFreshwaterInvertSpecies.php?invert_freshwater_id=6 Τωρα αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν,αν και τα aple τα βρησκουμε σε πολλα μερη,δεν ειμαι σιγουρος για Ασια ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 30 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Ενα σαλιγκαρι απο Ασια ειναι το Clithon corona http://www.aquariumdomain.com/viewFreshwaterInvertSpecies.php?invert_freshwater_id=6 Τωρα αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν,αν και τα aple τα βρησκουμε σε πολλα μερη,δεν ειμαι σιγουρος για Ασια ομως. Πολύ όμορφο είναι.. Που να τα βρούμε γαμώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφο είναι.. Που να τα βρούμε γαμώτο!Έχω 4 τέτοια (απο δυο διαφορετικά είδη της οικογένειας) και κανουν πολυ καλη δουλειά. Ειναι μικρά και ανεβαίνουν και στα φυτά και τα καθαρίζουν. Τα είχα πάρει περισυ απο Αβυσσο αλλα με προπαραγγελία. Κανε ενα τηλεφωνο μήπως εχουν ή ξαναφέρουν τωρα κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 30 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Πήρα τηλέφωνο, θα έχουν 4 είδη nerite snails τέλος της άλλης εβδομάδας. Θα πάρω να ρωτήσω την Πέμπτη αν έφεραν και horned και θα σας ενημερώσω αν θέλει και κάποιος άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες για όποιον ενδιαφέρεται, στην Άβυσσο έχουν horned nerite snails Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος