jim the pleco 29 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να βάλω σε 80χ35χ47 ενυδρείο τα εξής:γαρίδες red cherry, ancistrus,tiger barb.Ταιριάζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Μολις βαλεις τα τιγρακια,δεν θα ξαναδεις γαριδα..θα γινουν γευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Βασικα συγνωμη κι'ολας αλλα βαλε κατι να τελειωνουμε.. Εχεις ανοιξει δεκαδες θεματα και κανεις τις ιδιες ερωτησεις,κρατα ενα θεμα ενεργο και ρωτα οτι θες εκει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 29 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 29 Ιανουαρίου 2015 ναι αλλα το θέμα είναι οτι δεν θα μου απαντάτε στο πρώτο!δεύτερον δεν είναι εύκολο να αποφασίσω!τρίτον τι μου προτείνετε αμα βγάλω τα τιγράκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Η φιλε μου η συμβουλη μου ειναι να αποφασισεις τι θελεις να κανεις και ποιο ειδος σου αρεσει,να διαβασεις το προφιλ του και να ξεκινησεις με αυτο.Τα υπολοιπα θα ερθουν στην πορεια με τις γνωσεις που θα αποκτας. Απλα μην τα κανεις σουπα,σαλιγκαρια,γαριδες,καβουρια,χταποδια κτλ.ενο ειδος διαβαζεις το προφιλ για λιτρα,συνθηκες,βυθο,διακοσμηση και τελος. Φιλικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 29 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 29 Ιανουαρίου 2015 πως σας φαίνεται να μην βάλω γαρίδες γιατί δεν θα έχω στρωμένο βυθο και το πάσχα παίρνω ένα γαριδάδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 29 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Τώρα είσαι πιο σωστός. Είδες σιγά σιγά θα καταλήξεις εκεί που σου αρέσει περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 29 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 29 Ιανουαρίου 2015 ναι έχεται δίκιο άλλο τα ψάρια άλλο γαρίδες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος