giannisss 29 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Επειδή ζήλεψα και εγώ σαν παιδί τις συναντήσεις των Αθηναίων ( εγω βλέπετε αν και Αθηναίος , φοιτητής εδω στην Κρήτη αφομοιώθηκα απο τον Ντόπιο πληθυσμό ! ) και επειδή παρατηρώ πως υπάρχουν αρκετά άτομα στο Φόρουμ , τι θα λέγατε να οργανώσουμε καμία συνάντηση στο Ηράκλειο !!! ?? Αντε να μαζευόμαστε γιατί με αυτα και με εκεινα , έχω καιρό να ζήσω aquazonιστικη συνάντηση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Ιανουαρίου 2015 Author #2 Share 30 Ιανουαρίου 2015 δεν βλέπω να μαζευόμαστε !! Οπότε μάλλον ραντεβού στην συνάντηση της Αθήνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Φιλε δεν θα βολέψει λογο δουλειάς εμένα. Αλλιώς ηθελα να μαζευτούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Φιλε δεν θα βολέψει λογο δουλειάς εμένα. Αλλιώς ηθελα να μαζευτούμε. Καλησπέρα !! Την ημέρα και την ώρα νομίζω θα την βρούμε .... αρκει βέβαια να μαζευτούμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 30 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Εγώ μέεεεεεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Σιγα σιγά μαζευόμαστε βλέπω τότε !! αν ειναι στο αφήνουμε περιθώριο 2-3 μέρες οσα παιδιά είναι να δηλώσουν και αν ειναι κανονίζουμε ώρα και μέρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 17 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Έλα κάναμε κάτι εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος