eustratios1975 27 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω σε ενα ενυδρειο με 3-4 ειδη μικρον ψαριων να επισυμανο το ενυδρειο ειναι 200λ σε περιπτωσει που γινουν αναπαραγωγες δεν ειναι επικυνδινο να φαγωθουν τα αυγα απο τα αλλα ειδη η και απο το ειδος το ιδιο? χρειαζετε τιποτα ιδιαιτερο η πρεπει να αφησω μονο ενα ειδος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1975 27 Ιανουαρίου 2015 Author #2 Share 27 Ιανουαρίου 2015 εχω μεσα ξυλα και πετρεσ και κοχυλια για κρυψωνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Tα αυγα θα φαγωνονται ακομη και απο το ιδιο ειδος αλλα ακομη και απο τους γονεις! Καλυτερα ομως σε γενικα γραμμες να μην μπλεξεις πολλα ειδη! Για τι ψαρια μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1975 27 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 27 Ιανουαρίου 2015 χρυσοψαρα 2θηλυκα 1 αρσενικο Gold Barb Puntius semifasciolatus 4και ενα ενα αλλο που μου δςσανε ειναι με μικρο σωμα και μεγαλα ματια θα μαθω ειδος και θα ρςτησο αυτα ειναι 2 θυληκα ενα αρσενικο και κανουν πολλα κολπακια που απο οτι εχω ψαξει στο ιντερνετ ειναι ζευγαρωματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος