Jump to content

Project Μεταφοράς

dpap

Recommended Posts

Σε μερικές ημέρες μετακομίζω και όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να πάρω και τα ψάρια μαζί.

Μιλάμε για 9 ψάρια:

4 κάλβοι (ο ένας είναι μεγάλος στα 6 εκατοστά , οι άλλοι είναι πιο μικροί )

3 ocellatus gold τελικό μέγεθος

2 j. transcriptus , ο ένας τελικό μέγεθος

Έχω πάρει 9 μεγάλες σακούλες για μεταφορά ψαριών , φελιζόλ που θα χωρέσουν τις σακούλες , ταμπλέτες οξυγόνου tetra ( δεν βρήκα hobby ;) ) και thermopads.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα διαρκέσει περίπου 8 ώρες με το αυτοκίνητο.

Από πότε πρέπει να σταματήσω το τάισμα ; Σκέφτομαι να ρίξω και prime στο νερό της μεταφοράς. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω ;

Υ.Γ. Εχω πάρει και το safe start της tetra πάλι για την προσαρμογή στο νεο σπίτι.

:)

Πολυ καλα οργανωμένο σε βρίσκω εγω δεν θα τάιζα περίπου 8 ωρες πριν ίσως και περισσότερο και με το σκεπτικό μην αποβάλουν τίποτα στην σακούλα κατα την μεταφορα!

Εγώ πάλι θα τα άφηνα 2 μέρες πριν κ αλλες 2 μετά ατάιστα.

Με θερμοπαντ κ φελιζόλ δεν έχεις να φοβηθείς τπτ,έχω φέρει απο Γερμανία αεροπορικώς ψάρια με τον ίδιο τρόπο.

Κ με τα βακτήρια που θα βάλεις μετα την μεταφορά,συν λίγο προσοχή στο τάισμα τις πρώτες μέρες,αντε κ καμμια μέτρηση ,όλα καλά θα πάνε :)

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS
  • Like 2

• Like 1

Πολυ καλα οργανωμένο σε βρίσκω εγω δεν θα τάιζα περίπου 8 ωρες πριν ίσως και περισσότερο και με το σκεπτικό μην αποβάλουν τίποτα στην σακούλα κατα την μεταφορα!

Για να δούμε πως θα τα πάμε Λύκο ! :)

Εγώ πάλι θα τα άφηνα 2 μέρες πριν κ αλλες 2 μετά ατάιστα.

Με θερμοπαντ κ φελιζόλ δεν έχεις να φοβηθείς τπτ,έχω φέρει απο Γερμανία αεροπορικώς ψάρια με τον ίδιο τρόπο.

Κ με τα βακτήρια που θα βάλεις μετα την μεταφορά,συν λίγο προσοχή στο τάισμα τις πρώτες μέρες,αντε κ καμμια μέτρηση ,όλα καλά θα πάνε :)

Άρα δεν ταΐζω από Πέμπτη και όταν φτάσουμε με το καλό παρακολουθώ και πράττω ανάλογα ! :)

Πολύ καλό προϊόν Δημήτρη , αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω. :(

Εχω στειλει ψαρακια σε συνχομπιστες απο Θεσσαλινικη σε πολλα μερη,μεχρι κ Κρητη,που η μεταφορα διειρκησε 20ωρες κ πηγαν ολα καλα(με προσθηκη αντιστρες κ χαπι οξυγονου).Για 8 ωριτσες μην ανχωνεσαι.Στη θεση σου θα τα αφηνα αταιστα ενα 24ωρο πριν.Ξεκινα να μαζευεις καθαρα μπουκαλια κ για την μεταφορα παρε μαζι σου οσο το δυνατον περισσοτερο νερο μπορεις απ το ενυδρειο σου.Παλιος στο χομπι εισαι,ολα θα πανε καλα.

Το νερό για να το βάλω στο δοχείο που θα μείνουν όταν φτάσω και μέχρι να έρθει το ενυδρείο ;

Μεταφορά ψαριών σε τέτοια απόσταση δεν έχω κάνει ποτέ. :)

Το παλιός είναι σχετικό , μπορεί κανείς να ασχολείται "καιρό" με το χόμπι αλλά κάποιες καταστάσεις να μην τις έχει αντιμετωπίσει ποτέ. :P

Μην ανησυχεις για 8 ωρες ταξιδι και με αυτοκινητο, ολα θα πανε καλα!

Εχουμε στειλει με ΚΤΕΛ και με καραβια πολυωρα ταξιδια χωρις προβλημα

Μην ανησυχεις για 8 ωρες ταξιδι και με αυτοκινητο, ολα θα πανε καλα!

Εχουμε στειλει με ΚΤΕΛ και με καραβια πολυωρα ταξιδια χωρις προβλημα

+1

Έχω κάνει χειρότερα απο 8 ώρες χωρίς τη δικη σου οργάνωση. Όλα καλά θα ειναι.

Δημήτρη, Καλό ταξίδι να έχετε και εσύ και τα ψαράκια σου. Αν επιτρέπεται, επιστρέφεις Ελλάδα ή μετακομίζεις εντός Γερμανίας?

Το νερό για να το βάλω στο δοχείο που θα μείνουν όταν φτάσω και μέχρι να έρθει το ενυδρείο ;

Μεταφορά ψαριών σε τέτοια απόσταση δεν έχω κάνει ποτέ. :)

Το παλιός είναι σχετικό , μπορεί κανείς να ασχολείται "καιρό" με το χόμπι αλλά κάποιες καταστάσεις να μην τις έχει αντιμετωπίσει ποτέ. :P

Ναι,για να το χεις για μπολι.Οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο.Τα ψαρακια φροντισε να μην βρεθουν σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Τωρα αν θα ταξιδευουν μαζι σου,στα μισα της διαδρομης αλλαξε το μισο νερο με εμφιαλομενο ποσιμο για να τα ανανεψσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...