linglong 26 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2015 εχω μια πανεμορφη πετρα με πολλες τρυπες και κρυψωνες ,απο αυτες που ονομαζουμε moonstone.... ειναι πορτοκαλοκοκκινη(οπως θα ελεγε και γνωστη τηλεπωλητρια!!!),ομως το ολο θεμα του ενυδρειου ειναι μαυρο... μπορω να την βαψω μαυρη ? τι υλικα χρειαζομε?? πιστευετε οτι θα ειναι το ιδιο φυσικη σε μαυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 28 Ιανουαρίου 2015 Author #2 Share 28 Ιανουαρίου 2015 να υποθεσω, οτι δεν υπαρχει τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 28 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2015 να υποθεσω, οτι δεν υπαρχει τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος αλλα γιατι να τη βάλεις; Τα χρώματά της ταιριάζουν με το μαύρο και κανουν καλη αντίθεση. Αν ηταν κι αυτη μαύρη, πολύ γκόθικ θα ηταν το ενυδρειο. Δε μας βάζεις και καμία φωτογραφία απο ενυδρειο και πέτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 29 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 29 Ιανουαρίου 2015 το ενυδρειο αν και ειναι ετοιμο να δουλεψει(φιλτρα-θερμοστατες-αεραντλιες κτλ),δεν εχει βραχει ακομα λογο διακοσμισης(και λογο λογικης φεεεεεταααααα!!!) η πλατη του ενυδρειου ειναι μαυρο πλεξιγκλας και γενικα μ'αρεσει το ''γκοτθικ'' στιλ που αναφερεις.Μ΄αρεσει οταν τα φωτα ειναι σβηστα να μην φενετε τιποτα και να εμφανιζοντε ολα ξαφνικα με το αναμα.....ετσι λοιπον θα βαλω και μαυρο ψιλοκοκο χαλικακι οπως και μαυρες ''αγριες'' πετρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Γκόθικ.......θέλω φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 29 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2015 θελω και εγω φωτο απο αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2015 Κανε κάτι τέτοιο ρε φίλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 29 Ιανουαρίου 2015 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2015 θελω και εγω φωτο απο αυτο!!!! οταν θα ειναι ετοιμο!!!! Κανε κάτι τέτοιο ρε φίλος image.jpg πολυ φωτεινο ρε συ δεν ειναι αυτο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 29 Ιανουαρίου 2015 Author #10 Share 29 Ιανουαρίου 2015 ααα και πολυ φορτομενο ειναι.....φαντασου κατι σκοτεινο μεν,αλλα και μινιμαλ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος