eustratios1975 26 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2015 καλημερα παιδια ... θα θελα να ρωτησω κατι εχω κανει ολες τησ διεργασιες για να ζευγαρωσουν τα 2 ψαρακια μου και ειναι 4 μερες τωρα και το θηληκο ακομα απομακρυνετε απο το αρσενικο .το μονο που παρατηρησα ειναι οτι τον αφηνει να πλησιαζει κοντα ολο και πιο πολυ και μετα απομακρυνετε μερα με την μερα ,ευτιχος δεν εχουμε αιματα στην υποθεσει και γι αυτο τα αφησα 4μερες............ θα θελα να αναφερο οτι ο αρσενικος δεν εχει κανει κατω απο το φενιζολ που του εχω βαλει φυςαλιδες αλλα περιφεριακα μονο γυρο γυρο στης ακρες το ενυδρειο ειναι 30λ με μικρο φιλτρακι 2βαττ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Οταν λες τα εχεις κανει ολα τι εννοεις; Στο ιδιο ενυδρειο τα εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1975 27 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2015 nai twra einai sto idio enydreio 5 meres Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2015 nai twra einai sto idio enydreio 5 meres Θα παρακαλουσα να γραφεις με πεζα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1975 27 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 27 Ιανουαρίου 2015 ναι συγνωμη το ξεχασα απλος εψαχνα στο google για να βρω αρτεμια και ξεχαστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος