Jump to content

Aulonocara Stuartgranti Blue Electric With Mbuna

nikos damigos

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους με μία επυτιχημένη ψύφο.Λοιπόν έβαλα μια Aulonocara Stuartgranti Blue Electric στό ενυδρείο μου πρώτος λόγος για να έχω και ένα αλλο είδος, δεύτερο γιατί είναι ωραίο ψάρι.τα θετικά της στοιχεία είναι ότι είναι η μικρότερη σε μέγεθος απο τις άλλες aulonocares και έτσι δέν θα έχει μεγάλη διαφορά απο τα mbuna (demasoni και labido) Tωρα πείτε μου και εσεις την γνώμη σας για να δώ κατα πόσο απαγορευτικό είναι αυτό πού έκανα και να πάρω τελικές αποφάσεις. Δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=QpXeAnS-NSM.

Γεια σου φίλε μου!

Αν θέλεις κάνε μια σωστή παρουσίαση του ενυδρείου σου με τη φόρμα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Από ότι μπόρεσα να δω μέσα έχεις caeruleus, demasoni, ένα auratus και μάλλον Ps.Zebra. Δεν είδα κάποια aulonocara, εκτός αν είναι κάποιο από κάτι μικρά που είδα στο βάθος.

Πάντως γενικότερα καλό θα ήταν αν επιλέξουμε να βάλουμε Mbuna με Aulonocara, τα πρώτα να είναι παμφάγα(όπως caeruleus) και όχι φυτοφάγα, για να ταιριάζουν όσο γίνεται διατροφικά.

To ενυδρείο σου πάντως φαίνεται πολύ όμορφο!

;)

Έγινε επεξεργασία - adlib

Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στο ερώτημα μου.Αυτο που λές εσύ ps.Ζebra στο pet μού το έδωσαν για aulonokara ριξε μια καλυτερη ματιά το πτερίγιο απο πάνω ασπρίζει πάντος μοιάζουν.

Στάθη το ενυδρείο είναι 100*40*60 οι πέτρες αυτές είναι βιολογικές ποριά τις λέμε λόγο πού έχουν πολούς πόρους προέρχονται απο το υφαίστειο της Σαντορίνης και δέν έχουν βάρος.Η αμμος είναι άσπρη πολύ ψυλή αυτή που βάζουν και στα πουλιά αιδους.Τωρα εχω μέσα 5 demassoni 4 labido 1 ps.Ζebra πού λές εσύ μήπως είναι και 1 auratus.Πές μου την γνώμη σου.

Το στήσιμο που έχεις κάνει με τις πέτρες είναι παρα πολυ ωραίο, απο τα καλύτερα που έχω δει. Έχω τις ίδιες πέτρες και τωρα μου έδωσες ιδέα.

Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στο ερώτημα μου.Αυτο που λές εσύ ps.Ζebra στο pet μού το έδωσαν για aulonokara ριξε μια καλυτερη ματιά το πτερίγιο απο πάνω ασπρίζει πάντος μοιάζουν.

Στάθη το ενυδρείο είναι 100*40*60 οι πέτρες αυτές είναι βιολογικές ποριά τις λέμε λόγο πού έχουν πολούς πόρους προέρχονται απο το υφαίστειο της Σαντορίνης και δέν έχουν βάρος.Η αμμος είναι άσπρη πολύ ψυλή αυτή που βάζουν και στα πουλιά αιδους.Τωρα εχω μέσα 5 demassoni 4 labido 1 ps.Ζebra πού λές εσύ μήπως είναι και 1 auratus.Πές μου την γνώμη σου.

Νίκο δυστυχώς δεν νομίζω οτι πρόκειται για Aulonocara.

Όσο για το ενυδρείο είναι πολύ όμορφο και τις συγκεκριμένες πέτρες της έχουμε ξαναδει σε αφρικάνικο(νομίζω του "κιχλιδάτου") και είναι πολύ όμορφες. Μόνο που έχω μια ένσταση στην σύνθεση των ψαριών.

Στο ένα μέτρο μήκος καλό θα ήταν να βάζουμε ένα είδος mbuna.

Θα μπορούσες ας πούμε να άφηνες τa caeruleus σε χαρέμι(εάν δεν είναι ήδη) και να χαρείς γέννες με το τσουβάλι. Αλλιώς με μία επιφύλαξη, θα μπορούσες να αυξήσεις τον αριθμό στα demasoni και με το στήσιμο που έχεις με αρκετές πέτρες, ίσως να πετύχαινε.

Το στήσιμο που έχεις κάνει με τις πέτρες είναι παρα πολυ ωραίο, απο τα καλύτερα που έχω δει. Έχω τις ίδιες πέτρες και τωρα μου έδωσες ιδέα.

Χαίρομε πού σού αρέσει το στήσιμο.Μπορεί να μην έχεισ κάνει το ίδιο στήσιμο αλλα και τα δίκα σου μια χαρά είναι. Τις πέτρες αυτές πού της βρήκες. Επιδή δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με τα ενυδρεία τη εχεις να πείς για τα ψάρια που έχω να τα αφήσω έτσι η να κάνω κάποια αλλαγή

Νίκο δυστυχώς δεν νομίζω οτι πρόκειται για Aulonocara.

Όσο για το ενυδρείο είναι πολύ όμορφο και τις συγκεκριμένες πέτρες της έχουμε ξαναδει σε αφρικάνικο(νομίζω του "κιχλιδάτου") και είναι πολύ όμορφες. Μόνο που έχω μια ένσταση στην σύνθεση των ψαριών.

Στο ένα μέτρο μήκος καλό θα ήταν να βάζουμε ένα είδος mbuna.

Θα μπορούσες ας πούμε να άφηνες τa caeruleus σε χαρέμι(εάν δεν είναι ήδη) και να χαρείς γέννες με το τσουβάλι. Αλλιώς με μία επιφύλαξη, θα μπορούσες να αυξήσεις τον αριθμό στα demasoni και με το στήσιμο που έχεις με αρκετές πέτρες, ίσως να πετύχαινε.

Επιδή δεν μου αρέσει να έχω μόνο ένα είδος μέσα θα είναι πολύ βαρετό,να αφήσω μόνο τα caeruleus με τα demasoni και να πρόσθεσω 4με5 demasoni ακομα.

ο κιχλιδατος δεν έχει τέτειες πέτρες απλός μοιάζουν.

Επιδή δεν μου αρέσει να έχω μόνο ένα είδος μέσα θα είναι πολύ βαρετό,να αφήσω μόνο τα caeruleus με τα demasoni και να πρόσθεσω 4με5 demasoni ακομα.

ο κιχλιδατος δεν έχει τέτειες πέτρες απλός μοιάζουν.

Δεν εννοούσα τα caeruleus και τα demasoni μαζί. Δυστυχώς στο ένα μέτρο καλό θα ήταν να μπαίνει μόνο ένα είδος. Αυτό φυσικά αν ο σκοπός σου είναι οι γέννες, συμπεριφορές και γενικότερη αναπαράσταση(όσο γίνεται) της φύσης.

Από εκεί και πέρα δικό σου είναι το ενυδρείο, εσύ αποφασίζεις.

Δεν εννοούσα τα caeruleus και τα demasoni μαζί. Δυστυχώς στο ένα μέτρο καλό θα ήταν να μπαίνει μόνο ένα είδος. Αυτό φυσικά αν ο σκοπός σου είναι οι γέννες, συμπεριφορές και γενικότερη αναπαράσταση(όσο γίνεται) της φύσης.

Από εκεί και πέρα δικό σου είναι το ενυδρείο, εσύ αποφασίζεις.

Ωραίες και οι γέννες αλλά δέν καίγομε.Αυτο που με ενδιαφέρει είναι να αράζω στόν καναπέ και να βλέπω κάτι ωραίο με κίνηση και χωρίς σκοτομούς. ok κάποια στιγμή φυσιολογικό είναι και αυτό να έχεις σκοτομούς αλλά σε λογικά πλαίσια

Ρε παιδιά φθηνά demasoni που μπορώ να βρώ;

Αγγελίες, συνέχεια ανεβαίνουν. Όσο για τα ψάρια θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ;)

Βαλε και ενα βιντεακι που θα επικεντρονεται στον νεοεισερχομενο.Εγω στη θεση σου θα κρατουσα μονο μια ομαδα 10-12 ντεμασονι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...