Jump to content

Τι μακαρονι???


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Εχω μια ερωτηση.Τι διαφορα εχει το μακαρονι με τον χοντρο πορο που ειναι ωρατος με το ματι απο εκεινο που δεν φενεται καθολου και ειναι σαν λειο?Και πιο θεωρειται καλυτερο?

Link to comment
Share on other sites

Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις...

Link to comment
Share on other sites

Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις...

Αυτό ακριβώς, αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το καλό κεραμεικό (μακαρόνι) είναι αυτό που μπορεί το νερό να το διαπεράσει ακόμα και από τα τοιχώματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...