Sindarta 2 Απριλίου 2007 #1 Share 2 Απριλίου 2007 Καλησπερα σε ολους.Εχω μια ερωτηση.Τι διαφορα εχει το μακαρονι με τον χοντρο πορο που ειναι ωρατος με το ματι απο εκεινο που δεν φενεται καθολου και ειναι σαν λειο?Και πιο θεωρειται καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 3 Απριλίου 2007 #2 Share 3 Απριλίου 2007 Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 3 Απριλίου 2007 #3 Share 3 Απριλίου 2007 Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις... Αυτό ακριβώς, αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το καλό κεραμεικό (μακαρόνι) είναι αυτό που μπορεί το νερό να το διαπεράσει ακόμα και από τα τοιχώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος