tombone 24 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα,ειμαι αρχαριος και εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα ενα μηνα περιπου..Μεσα εχει 2 ραμιρεζυ,1 γκαπυ θηλυκο(τα αλλα τρια πεθαναν),2πλατυ,2 σκατοφαγους,6 αρλεκινους και 1 garra rufa.Βασικα ολα πανε καλα μεσα στο ενυδρειο αν εξαιρεσω τους θανατους των γκαπυ,ο οποιος ηταν οταν εστρωνα το ενυδρειο και δεν ειχε κανενα αλλο ψαρι μεσα...μονο γκαπυ δηλαδη.Θα ηθελα να μου πειτε τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω μεσα που να ταιριαζουν με ολα αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 24 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Γεια σου και σε σένα! Εγώ θα σου έλεγα τί ψάρια να βγάλεις όχι να βάλεις. Εχεις ψάρια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους λόγο διαφορετικών αναγκών. Τουλάχιστον τα ραμίρεζι και οι σκατοφάγοι πρέπει να βγούν απτο ενυδρείο σου. Τα μεν ramirezi θέλουν μαλακό νερό και οι scatophagus χρειάζονται σίγουρα υφάλμυρες συνθήκες. Ψάξε κ εδώ πληροφορίες για τα ψάρια σου http://www.aquazone.gr/forums/forum/272-dhnioesse-oeanethi-aeoeiy-iaaniy/ Δώσε και άλλες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Γενικά διάλεξε τί ενυδρείο θες να φτιάξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Στ'αλήθεια υπάρχουν ψάρια που τα λένε... σκατοφάγους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 24 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχαχα!σοκαριστικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 24 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχουν, εγώ ξέρω το scatophagus argus.. γιατί αυτό το.. ευωδιαστό όνομα δεν το ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 24 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Στ'αλήθεια υπάρχουν ψάρια που τα λένε... σκατοφάγους; Και όμως υπάρχουν http://en.wikipedia.org/wiki/Scatophagus_argus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 24 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλά διάβασα ότι είναι δηλητηριώδη τα πτερύγια τους;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 25 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2015 αυτά τα ψαράκια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος