Rooks 23 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω ξεκινήσει την προσπάθεια ενός θαλασσινού ενυδρειου εδω και έξι μήνες με σκιμερ κρέμαστο με αντιφωσφωρο κρέμα στο φιλτρο με ενεργό άνθρακα και σίποραξ θερμοκρασία 26 αλάτοτητα 1023,5 αμμωνία 0 φωσφορο 0,3 νιτρητη και νιτρικα 0 και 25 και ph 7,7 με βράχο φουλ κοραλλινη κατακόκκινο έχω δυο ανέμωνες ενα κλόουν και ενα χτενοχητο αλγοφαγο .ερωτηση θέλω να βάλω φραγκ ακροπορες και μανιτάρια τι χρειάζονται γενικότερα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 24 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2015 καλώς μας ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλώς ήρθες!!Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν ανοίξεις ένα θέμα που θα παρουσιάζεις το ενυδρείο σου αναλυτικά στην αντίστοιχη κατηγορία Αρχάριοι θαλασσινού ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petselis1984 24 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω ξεκινήσει την προσπάθεια ενός θαλασσινού ενυδρειου εδω και έξι μήνες με σκιμερ κρέμαστο με αντιφωσφωρο κρέμα στο φιλτρο με ενεργό άνθρακα και σίποραξ θερμοκρασία 26 αλάτοτητα 1023,5 αμμωνία 0 φωσφορο 0,3 νιτρητη και νιτρικα 0 και 25 και ph 7,7 με βράχο φουλ κοραλλινη κατακόκκινο έχω δυο ανέμωνες ενα κλόουν και ενα χτενοχητο αλγοφαγο .ερωτηση θέλω να βάλω φραγκ ακροπορες και μανιτάρια τι χρειάζονται γενικότερα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petselis1984 24 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά και εγώ νέος στο χόμπι το πρόβλημα μου ειναι πως είχα μέχρι χθες έναν κογκολεζο και ξαφνικά έβγαλε κάτι λευκές τελίτσες μέχρι που σήμερα το πρωί μου ψοφήσς Link to comment Share on other sites More sharing options...
petselis1984 24 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Το ενυδρείο μου ειναι 60λ και μέσα έχω 7 χρυσόψαρα σήμερα έγιναν 6 γιατί ο κογκολεζος απεβίωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω ξεκινήσει την προσπάθεια ενός θαλασσινού ενυδρειου εδω και έξι μήνες με σκιμερ κρέμαστο με αντιφωσφωρο κρέμα στο φιλτρο με ενεργό άνθρακα και σίποραξ θερμοκρασία 26 αλάτοτητα 1023,5 αμμωνία 0 φωσφορο 0,3 νιτρητη και νιτρικα 0 και 25 και ph 7,7 με βράχο φουλ κοραλλινη κατακόκκινο έχω δυο ανέμωνες ενα κλόουν και ενα χτενοχητο αλγοφαγο .ερωτηση θέλω να βάλω φραγκ ακροπορες και μανιτάρια τι χρειάζονται γενικότερα αυτα Καλημέρα παιδιά και εγώ νέος στο χόμπι το πρόβλημα μου ειναι πως είχα μέχρι χθες έναν κογκολεζο και ξαφνικά έβγαλε κάτι λευκές τελίτσες μέχρι που σήμερα το πρωί μου ψοφήσς Καλως ηρθατε και οι δυο. Αυτο εδω το θεμα ειναι για καλωσορισμα και κλειδωνει σε λιγες μερες! Για να συζητησουμε τα προβηματα σας, ο καθενας σας ας κανει ενα κοπο και να ανοιξει, στην καταλληλη κατηγορια αντιστοιχα, ενα θεμα με το προβλημα του, ωστε να το συζητησουμε εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνης 74 24 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα ! Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Ιανουαρίου 2015 #10 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλώς ήρθες στην παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 24 Ιανουαρίου 2015 #11 Share 24 Ιανουαρίου 2015 καλως ηρθες!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts