Jump to content

Διατροφή Julidochromis Transcriptus

DEX

Recommended Posts

Αρχικά να κάνω διευκρινιστική ερώτηση: Είναι σαρκοφάγα, έτσι;

Πέρα από το ότι θέλουν τροφές πλούσιες σε πρωτεΪνη, δεν βρήκα κάποιες προτεινόμενες τροφές της αγοράς.

Επειδή αύριο το πρωί θα κάνω μια αναζήτηση για τροφές σε κατάστημα θα ήθελα καμιά συμβουλή. Τα ψαράκια δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά θέλω να βρω τροφές αύριο.

Ευχαριστώ!

Είναι κυρίως σαρκοφάγα. Θέλουν όμως μια ισορροπημένη διατροφή από φυτικές ίνες και αρκετή ζωική πρωτείνη.

Από ξηρές τροφές έχω δοκιμάσει και θα πρότεινα, για βασική την Τropical Tanganyika και την spirulina της ίδιας μάρκας.

Από εκεί και πέρα μπορείς για ποικιλία να δώσεις και την Ocean Nutrition Cichlid Omni Flakes που είναι για παμφάγες κιχλίδες, όπως επίσης και κατεψυγμένη τροφή όπως artemia και mysis.

Το προφίλ του ψαριού εδώ.

• Like 1

Κατάφερα να βρω στα καταστήματα αυτές τις 2 τροφές. Από εκεί και πέρα μόνο από ιντερνετ.

http://www.hikariusa.com/diets/foodsticks/

http://www.oceannutrition.eu/products.aspx?Product=cichlid-mix

Η πρώτη δεν είναι μεγάλη σε μέγεθος για τα ψάρια ;

Κοιτα, ακόμα δεν την έχω χρησιμοποιησει καθως δεν τα έχω παραλαβει ακομα τα ψάρια και ετσι δεν την ανοιξα. Αλλα φανταζομαι οτι θα μπορω να την σπαω. Το θεμα ειναι αν κανει απο θρεπτικης πλευρας

Βρασμενο ασπραδι αυγου,κατεψυγμενο ψιλοκομενο μυδι.

• Like 1

Βρασμενο ασπραδι αυγου,κατεψυγμενο ψιλοκομενο μυδι.

Μπορω και κατεψυγμενες γαριδουλες;

Μπορείς, απλά έχε το νου σου οτι οι κατεψυγμένες θέλουν καλή φίλτρανση και να μην περισσεύει τίποτα μέσα στο ενυδρείο.

Η πρώτη τροφή έχει μεγάλα στικάκια. Είναι δουλειά τώρα αυτή να κόβεις την τροφή?

Εγώ γενικότερα ποτέ μου δεν συμπάθησα τα στικ, ίσως γιατί κανένα από τα ψάρια μου δεν τρελαινόταν όπως για τα φύλλα.

Καλα κι εγω δεν εχω ξαναπαρει ποτέ στικ. Απλα τωρα δεν εβρισκα τιποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...