kalliroi 22 Ιανουαρίου 2015 #26 Share 22 Ιανουαρίου 2015 (edited) Συμφωνώ με τον από πάνω πάνω μου! Και τον κυκλοφορητή βάλτον στην άκρη. Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2015 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιανουαρίου 2015 #27 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Το juwel προτεινω εγω. Χρυσανθη,κυκλοφορητη εννοει αυτον που εχει το φιλτρο,το εσωτερικο του juwel δηλαδη,ειναι αποσπομενος για να μπορεις να καθαριζεις το φιλτροκουτι και τα υλικα του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 22 Ιανουαρίου 2015 #28 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Πάρε το 60άρι φίλε μου, γιατί το 25άρι μάλλον το δίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 22 Ιανουαρίου 2015 Author #29 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Πάρε το 60άρι φίλε μου, γιατί το 25άρι μάλλον το δίνω! χααχαα καλα φιλαρακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 22 Ιανουαρίου 2015 #30 Share 22 Ιανουαρίου 2015 χααχαα καλα φιλαρακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2015 #31 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Όσο μεγαλύτερο το ενυδρείο τόσο το καλύτερο. Συγχωρεί περισσότερα λάθη και κρατά καλύτερες συνθήκες για τα ψάρια αφού ρυπαίνεται πιο αργά. Σε 60 λίτρα θα μπορούσες να δοκιμάσεις μέχρι και μικρή ομάδα θηλυκών Betta Splendens ή μικρό χαρέμι ή ζευγάρι άλλου είδους Betta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιανουαρίου 2015 #32 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Όσο μεγαλύτερο το ενυδρείο τόσο το καλύτερο. Συγχωρεί περισσότερα λάθη και κρατά καλύτερες συνθήκες για τα ψάρια αφού ρυπαίνεται πιο αργά. Σε 60 λίτρα θα μπορούσες να δοκιμάσεις μέχρι και μικρή ομάδα θηλυκών Betta Splendens ή μικρό χαρέμι ή ζευγάρι άλλου είδους Betta. Βασιλη,προσωπικα δεν θα το προτεινα αυτο σε τετοια λιτρα,σε περισσοτερα και σε φουλ φυτεμενο ενυδρειο θα μπορουσε να το δοκιμασει.Σε 60 λιτρα ενυδρειο,δεν μπορει να παρεχει αρκετες κρυψωνες σε περιπτωση αψιμαχιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 22 Ιανουαρίου 2015 Author #33 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Βασιλη,προσωπικα δεν θα το προτεινα αυτο σε τετοια λιτρα,σε περισσοτερα και σε φουλ φυτεμενο ενυδρειο θα μπορουσε να το δοκιμασει.Σε 60 λιτρα ενυδρειο,δεν μπορει να παρεχει αρκετες κρυψωνες σε περιπτωση αψιμαχιων. θα μπορουσε να μπει αλλο χαρεμακι σε αυτα τα λιτρα ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2015 #34 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Με σωστό στήσιμο δεν έχει απαγορευτικό Κώστα. Βέβαια τα 60λίτρα τα μεταφράζω σε 60 εκατοστά μήκος τουλάχιστον. Θηλυκά μονα τους σίγουρα μπορεί να βαλει. Αν προσέξει να τα πάρει μαζί, να έχουν ίδιο μεγεθος και να μην ειναι ούτε πολλα ούτε λίγα ( 4 ειναι καλα). Απο τα αλλα ειδη μπορεί σίγουρα ζευγάρι. Ξαναλέω οτι προϋπόθεση ειναι το σωστό στήσιμο και η εμπειρία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιανουαρίου 2015 #35 Share 22 Ιανουαρίου 2015 θα μπορουσε να μπει αλλο χαρεμακι σε αυτα τα λιτρα ετσι?? Τι εννοεις?Αλλα ψαρια εκτος απο μονομαχο η και αλλα ψαρια μαζι με τον μονομαχο? Με σωστό στήσιμο δεν έχει απαγορευτικό Κώστα. Βέβαια τα 60λίτρα τα μεταφράζω σε 60 εκατοστά μήκος τουλάχιστον. Θηλυκά μονα τους σίγουρα μπορεί να βαλει. Αν προσέξει να τα πάρει μαζί, να έχουν ίδιο μεγεθος και να μην ειναι ούτε πολλα ούτε λίγα ( 4 ειναι καλα). Απο τα αλλα ειδη μπορεί σίγουρα ζευγάρι. Ξαναλέω οτι προϋπόθεση ειναι το σωστό στήσιμο και η εμπειρία Θα πρεπει να φτιαξει ετσι το στησιμο με πολλες κρυψωνες και με να το κανει και φουλ φυτεμενο,ωστε αν γινει κατι να μπορουν τα ψαρια να εχουν το χωρο τους. Παντως και οι θηλυκες μεταξυ τους ειναι πολυ επιθετικες,οπωτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχουν καλη συγκατοικηση.Αν το ενυδρειο ηταν μεγαλητερο θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 22 Ιανουαρίου 2015 #36 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδια ειδα παραπάνω που συζητούςατε οτι το μπλε φως φέρνει αλλες! Θα φτιάξω ενα 20λιτρο και εχω αγοράσει ενα φωτιστικό με 28 led εκ των οποίων 24 λευκά και στο κεντρο 4 μπλε λαμπάκια!! Ανάβουν ολα μαζι αν και το αγόρασα να ανάβουν χωρια. Θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιανουαρίου 2015 #37 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδια ειδα παραπάνω που συζητούςατε οτι το μπλε φως φέρνει αλλες! Θα φτιάξω ενα 20λιτρο και εχω αγοράσει ενα φωτιστικό με 28 led εκ των οποίων 24 λευκά και στο κεντρο 4 μπλε λαμπάκια!! Ανάβουν ολα μαζι αν και το αγόρασα να ανάβουν χωρια. Θα εχω προβλημα? Πιθανον να εχεις,ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 22 Ιανουαρίου 2015 #38 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Πιθανον να εχεις,ναι.Θα το ρισκάρω και θα πω για αποτελεσματα! Μικρο ειναι δεν μ απασχολεί τοσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2015 #39 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Θα πρεπει να φτιαξει ετσι το στησιμο με πολλες κρυψωνες και με να το κανει και φουλ φυτεμενο,ωστε αν γινει κατι να μπορουν τα ψαρια να εχουν το χωρο τους. Παντως και οι θηλυκες μεταξυ τους ειναι πολυ επιθετικες,οπωτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχουν καλη συγκατοικηση.Αν το ενυδρειο ηταν μεγαλητερο θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. Για αυτό έβαλα και τα παραπάνω χαρακτηριστικά για να διευκολύνω. Αν πάρει 2 θηλυκά θα σφαχτούν. Αν πάρει 3 μπορεί να έχει θέματα. Με 4 όμως και όπως χιλιοείπαμε φυτεμένο με κρυψώνες, θα δημιουργηθεί ιεραρχία και δεν θα υπάρχουν υπερβολικές αψιμαχίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 23 Ιανουαρίου 2015 Author #40 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Για αυτό έβαλα και τα παραπάνω χαρακτηριστικά για να διευκολύνω. Αν πάρει 2 θηλυκά θα σφαχτούν. Αν πάρει 3 μπορεί να έχει θέματα. Με 4 όμως και όπως χιλιοείπαμε φυτεμένο με κρυψώνες, θα δημιουργηθεί ιεραρχία και δεν θα υπάρχουν υπερβολικές αψιμαχίες. οκ παιδες θα το παρω και θα το φταιξουμε μαζι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 23 Ιανουαρίου 2015 Author #41 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις?Αλλα ψαρια εκτος απο μονομαχο η και αλλα ψαρια μαζι με τον μονομαχο? Θα πρεπει να φτιαξει ετσι το στησιμο με πολλες κρυψωνες και με να το κανει και φουλ φυτεμενο,ωστε αν γινει κατι να μπορουν τα ψαρια να εχουν το χωρο τους. Παντως και οι θηλυκες μεταξυ τους ειναι πολυ επιθετικες,οπωτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχουν καλη συγκατοικηση.Αν το ενυδρειο ηταν μεγαλητερο θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. αλλα ψαρια εννοω μονα τους ...κοιτα εχω ενα 120 λιτρα τωρα και εχω πλατυ και μολλυ σε αυτο θα ηθελα αν οχι μονομαχουσ να βαλω ενα αλλο χαρεμακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιανουαρίου 2015 #42 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Εχεις βρει καποια ψαρια που να σου αρεσουν?Αν ναι γραψτα να σου πουμε αν μπαινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Ιανουαρίου 2015 #43 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Επισης ξαναλέω οτι εχει σημασια το μήκος. Αλλο 60 λίτρο με 60 εκ μήκος και αλλο με 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Ιανουαρίου 2015 #44 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Γενικα παντως εχω προσεξει οτι τα ψηλα ενυδρειο ειναι ψιλο αχριστα.. Δεν ξερω που μπορει να χρησιμευει ενα μικρο σε λιτρα αλλα ψιλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιανουαρίου 2015 #45 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Το juwel 60 που λεει ο φιλος,εχει μηκος 60 Βασιλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 23 Ιανουαρίου 2015 Author #46 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Εχεις βρει καποια ψαρια που να σου αρεσουν?Αν ναι γραψτα να σου πουμε αν μπαινουν. Danio margaritatus πως σας φαίνεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιανουαρίου 2015 #47 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Danio margaritatus πως σας φαίνεται?? Μπορεις να τα βαλεις αλλα δεν μπαινουν σε χαρεμι,αλλα σε ομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 23 Ιανουαρίου 2015 Author #48 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Για ποσα μιλαμε σε 60 λιτρο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 23 Ιανουαρίου 2015 #49 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Danio margaritatus πως σας φαίνεται?? Πολύ καλή επιλογή! Τα σκέφτομαι και για το δικό μου μικρό και τα έχει το aquario.gr δύσκολα τα βρίσκεις και δεν ξέρω αν τα στέλνουν στην επαρχία! Εγκρίνω! +1 από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 23 Ιανουαρίου 2015 Author #50 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Ωραια θα το κανω ετσι αμα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος