Jump to content

Απόκτηση Μονομαχου

garganik

Recommended Posts

γεια σας παιδια θελω να παρω ενα μικρο και οικονομικο ενυδρειακι για να φιλοξενήσω εναν μονομαχο μεσα , ποσα λιτρα χρειάζομαι , εχετε να μου προτείνεται κατι??

Η δικια μου αποψη ειναι 40-60 λιτρα ( δηλαδη 60 ειναι αλλα δεν θελω να αρχισει μαχη εδω ) και εισαι μια χαρα!

ξερεις τιποτα οικονομικο γιατι εχω ήδη ενα 120 λιτρα απλα θελω και εναν μονομαχο... :blink:

Δεν θελω να πω κατι συγκεκριμενο αλλα στις αγγελιες θα βρεις σιγουρα!

αυτο καλο ειναι αλλα νομιζω δν ταιραζουν τα ψαρακια ε και ειναι πολλα για αυτα τα λιτρα...ωλείται ενυδρείο aquatlantis 40 λίτρα μαζι με το μαμισιο φίλτρο του γεμάτο βιολογικό υλικό και σφουγγάρια,θερμοστάτη eheim jager 50w,diy φωτιστικό με 3 T5 λάμπες των 8 watt η μια,ψηλό χαλίκι,2 ρίζες και μια πετρά.Οι κάτοικοι του είναι 3 ροδοστομοι 1 πλεκο(15 περίπου εκ.) και ένας CAE.Ακόμα υπάρχουν 4 πλαστικά φυτά των 7,24 και 28 εκατοστών.Η τιμή του πακέτου είναι 50

αυτο καλο ειναι αλλα νομιζω δν ταιραζουν τα ψαρακια ε και ειναι πολλα για αυτα τα λιτρα...ωλείται ενυδρείο aquatlantis 40 λίτρα μαζι με το μαμισιο φίλτρο του γεμάτο βιολογικό υλικό και σφουγγάρια,θερμοστάτη eheim jager 50w,diy φωτιστικό με 3 T5 λάμπες των 8 watt η μια,ψηλό χαλίκι,2 ρίζες και μια πετρά.Οι κάτοικοι του είναι 3 ροδοστομοι 1 πλεκο(15 περίπου εκ.) και ένας CAE.Ακόμα υπάρχουν 4 πλαστικά φυτά των 7,24 και 28 εκατοστών.Η τιμή του πακέτου είναι 50

Τα ψαρια ειναι τελειως ακυρα γι αυτο το ενυδρειο..

το θεμα ειναι οτι δίνει και τα ψαρια μαζι...

μετα παω εδω με 50 ευρο...Πωλείται ενυδρείο Ηaιlea E-25 . Είναι εξολισμένο με ενεργειακό αποδοτικό LED φωτισμό, με τη δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα του φωτός σε μπλε, λευκό ή και τα δύο ή και να το αυξομειώσετε. Εσωτερικό φίλτρο ΗΑΙLEA RP-200lt/h με πρόσθετο spray bar που έχω τρυπήσει για μείωση ροής. Όγκος 25 λίτρα.

Στην τιμή σας δίνω και τον 25W θερμοστάτη της Haquoss που κουμπώνει άψογα στο κουτί του φίλτρου, καθώς και το θερμόμετρο

Μια χαρά είναι, αλλά όχι το μπλε φως, θα σου φέρει άλγες. :)

• Like 1

μετα παω εδω με 50 ευρο...Πωλείται ενυδρείο Ηaιlea E-25 . Είναι εξολισμένο με ενεργειακό αποδοτικό LED φωτισμό, με τη δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα του φωτός σε μπλε, λευκό ή και τα δύο ή και να το αυξομειώσετε. Εσωτερικό φίλτρο ΗΑΙLEA RP-200lt/h με πρόσθετο spray bar που έχω τρυπήσει για μείωση ροής. Όγκος 25 λίτρα.

Στην τιμή σας δίνω και τον 25W θερμοστάτη της Haquoss που κουμπώνει άψογα στο κουτί του φίλτρου, καθώς και το θερμόμετρο ....τι λες για αυτο???

Στην τιμή σας δίνω και τον 25W θερμοστάτη της Haquoss που κουμπώνει άψογα στο κουτί του φίλτρου, καθώς και το θερμόμετρο ....τι λες για αυτο???

Απαντησα πιο πριν γι αυτο. :)

Απαντησα πιο πριν γι αυτο. :)

ωχ δεν το ειδα με συγχωρείς.....και τελευταια επιλογη αυτο.... Πωλείται ενυδρείο Juwel Rekord 60 χωρητικότητας 60 λίτρων, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση....

Μαζί με το ενυδρείο δίνεται και ο θερμοστάτης, ο κυκλοφορητής και το φίλτρο...

Τιμή 60 ευρώ (συζητήσιμη)

ωχ δεν το ειδα με συγχωρείς.....και τελευταια επιλογη αυτο.... Πωλείται ενυδρείο Juwel Rekord 60 χωρητικότητας 60 λίτρων, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση....

Μαζί με το ενυδρείο δίνεται και ο θερμοστάτης, ο κυκλοφορητής και το φίλτρο...

Τιμή 60 ευρώ (συζητήσιμη)

Παρτο!Απλα εχει 1 λαμπα μονο,οπωτε μη περιμενεις και πολλα για φυτα.

Παρτο!Απλα εχει 1 λαμπα μονο,οπωτε μη περιμενεις και πολλα για φυτα.

απο τα 2 τελευταια τι προτείνεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...