argentinos 21 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοηθεια σας μιας και το παλεύω μονος μου περιπου 1 μηνα και δεν λεει να εξαφανιστεί. Εχω δοκιμάσει καλύτερη ανατάραξη επιφάνειας και μεγάλες αλλαγές νερού αλλα δεν βλέπω αλλαγή. Επίσης μου κανει εντύπωσή οτι μαζεύω το φιλμ και μετα απο 4-5 ωρες ξαναφαντάζεται. Είμαι ενημερωμένος οτι δεν κάνει κακο στα ψάρια αλλα με ενοχλεί αυτήν η γλίτσα. Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Εδω εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Εδω εισαι!+1Το έχω στο πρόγραμμα κι εγω (χωρίς να έχω φιλμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 21 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο γιατι το ενυδρείο ειναι στην κρεβατοκάμαρα χωρις καπάκι. ειναι αθόρυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Το αμεσως πιο αθορυβο ειναι να μην εχεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 21 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 21 Ιανουαρίου 2015 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Τι φίλτρο έχεις... τι υλικά έχει μέσα... και πόσο καιρό "τρέχει"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος