diskus fan 1 Απριλίου 2015 #101 Share 1 Απριλίου 2015 Μπααααα.......αμ δε που ειναι ο ΜΟΝΟΣ..... Η μια απο τις δυο γεννες των δικων μου ηταν πανω σε valisneria gigantea στο σημειο που πλαγιαζει το φυλλο. Μικροτερη απο 45° κλιση, πιο οριζοντιο ηταν. Η αλλη βεβαια ηταν καθετα τελειως. Για τέτοια τεράστια διαφορά... μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Απριλίου 2015 #102 Share 1 Απριλίου 2015 Για τέτοια τεράστια διαφορά... μιλάμε; Χαχαχα και αργησες να απαντησεις!!!!Τωρα που ετοιμαζουν την επομενη γεννα θα δω που θα τα κανουν και θα επιστρεψω δρυμητερος με νεες συγκλονιστηκες αποκαλυψεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 1 Απριλίου 2015 #103 Share 1 Απριλίου 2015 (edited) Είδες κάτι πράγματα; Ασχολούμαι και με την πραγματική ζωή αντί να είμαι όλη μέρα στο πι-τσι!!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2015 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Απριλίου 2015 #104 Share 2 Απριλίου 2015 Είδες κάτι πράγματα; Ασχολούμαι και με την πραγματική ζωή αντί να είμαι όλη μέρα στο πι-τσι!!!!! Οκ οκ οκ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 23 Νοεμβρίου 2015 #105 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο το ενυδρείο σου φίλε, καμιά εξέλιξη είχες?Καμιά καινούργια γέννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος