maikfasolakis 20 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά ένα ψάρι μου κάνει εδώ και μια μέρα έχει πολύ μακριά και πολύ λεπτά κόκκινα κακά σαν κλωστή...Αλλαγές 1 φορά 30% την εβδομάδα, , θερμοκρασία 27 βαθμούς ...ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1.35μήκος , 50 πλάτος , 65 ύψος. 420 λίτρα... τρέχει εδώ και ένα μήνα ... 8 zebra scalaria είναι εδώ και 10 μέρες που μπήκαν στο ενυδρείο... ασπόνδυλα λίγα... 2 φορές την ημέρα τάισμα ταμπλέτες βυθού και άλλες διάφορες τροφές... επίσης έχει μέσα 6 sterbai , 10 αρλεκίνους, 15 καρδινάλιοι... KH 9... GH 8 ... 7,3 PH..μέτρηση με σταγόνες .... νιτρικά 5.... δεν χορηγληθηκε κάποια θεραπεία.... μήπως φταίει η παραπάνω τροφή? τι μπορεί να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikfasolakis 20 Ιανουαρίου 2015 Author #2 Share 20 Ιανουαρίου 2015 ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να ενισχύσεις την διατροφή των ψαριών σου με τροφές φυτικής βάσης, κατεψυγμένη σπιρουλίνα με σκόρδο ή σπανάκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου δεν καταλαβα και πολλα εκτος απο τα "προβληματικα" κοπρανα που εμενα δεν μου ακουγονται και τοσο προβληματικα! Σε παρακαλω συμπληρωσε την φορμα αναλυτικα να δουμε τι γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος