Jump to content

Sps

Recommended Posts

Τελικά είπα να αποκτήσω το πρώτο μου Sps!!!να δω πως θα πάει και να δω κατα ποσό μπορώ να το κρατήσω..τη ακριβώς πρέπει να προσέξω πως θα κάνω προσαρμογή στο ενυδρειο μου θέλει κατευθείαν ψηλά;;απο φωτισμό εχω το seliο της aqualum..ειναι τόσο δύσκολα όσο ακούγεται;;

Το ενυδρειο τρέχει απο το Μάιο του 14,κοραλια ξεκίνησα απο τον Οκτώβρη και έβαλα,οι τιμες μου ειναι kh 8,mg 1280,ca480

ανεβασε στο 1350 το μαγνησιο,ποσα λιτρα εισαι?διαστασεις ?ονομα κοραλιου η φωτο?

Ξεκινας απο χαμηλα και σε μια εβδομαδα ανεβαινει επιπεδο μεχρι να παει ψηλα με καλη κυκλοφορια το χρωμα για να κρατηθει θελει χμηλα νιτρικα φωσφορικα και τιμες σταθερες 400 με 430 ca, 8 kh, 1350 mg

καλο σου ξεκινημα στα sps !!! προσεχε της μετρησεις σου να ειναι σταθερες.. και κανα προσθετο οπως reef plus kai αμινοξεα... ξ φωτοπεριοδο σου να ειναι σωστη σε ωρες και ολα θα ειναι super!!

Ευχαριστώ φίλε!!το ασβέστιο δηλ να το ρίξω λίγο ακόμα η να το αφήσω όπως εχει;;απο νιτρικά είμαι στο 5. Φωςφορικα 0,Αααα να ανεβάσω και λίγο τα mg..

Φωτό περίοδο κάνω ολοκληρη στο selio αυτό συνεπάγεται με κάτι;;μήπως ειναι πολυ;;όσο για πρόσθετα εχω Το nyos coral nectar κάνει;;και μετά εχω δυο Τις tropic Marin αλλά δεν τα θυμάμαι pro coral reef πρέπει να ειναι το ενα και το άλλο δεν ξέρω..😜😜😜

Μπορεις να δουλεψεις το reef plus η το fuel και εισαι οκ απο ταισμα κοραλιων σιγα σιγα ισως ενα αλατι σε τινες ασβεστιου θα σε βηθαγε βεβαιως μια δοσομετρικη θα σου ελεινε τα χερια.

Το είδα το reef plus αλλά εγώ σκέφτομαι ότι άμα ρίξω απο αυτό θα μου ανεβεί και η άλγη και προσπαθώ εδώ και καιρό να την αποφύγω..δεν θέλω να το ζορίζω πολυ ακόμα το σύστημα μου ειναι νωρίς..

Εχεις αντιφωσφορο ?αλλαγες καθε ποτε κανεις?φωτισμο τι εχεις ?οι αλγες ειναι συνδυασμος πραγματων .

Εχω ναι αλλαγές κάνω κάθε εβδομάδα και αλλάζω και υαλοβάμβακα σιγά σιγά υποχωρούν όμως ,φωτισμό εχω το selio

ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?? την δοσομετρικη ελπιζω να την εχεις να δουλευει... Παρα πολυ καλα κανεις και αλλαζεις νερο καθε εβδομαδα..για εμενα ειναι οτι καλυτερο!! ριξε σιγα σιγα το reef plus..2 φορες τη βδομαδα...

Απο τον Μάιο τρέχει του 14,εννοείται πως δουλευει η δοσο ,αλλά οσο για το reef plus ανέφερα πιο πάνω άμα ρίξω δεν θα μου αυξήσουν την άλγη;;μήπως να το έριχνα πιο μετά;

πιστευω πως μια με δυο φορεςχτη βδομαδα δεν θα εχεις θεμα...γιατιψτο ενυδρειο σου ειναι σχετικα στρωμενο! εγω εβαζα απο το 2ο μηνα... παντα με προσοχη ομως

Απο ψαρια εχει. Ενα Naso 1fox,2wrasse,ενα καρδινάλιο.ενα κλόουν.απο κοραλια εχω δυο σαρκοφυτα,ενα bubble,ενα duncanopsammia,ενα ζοανθους,2 Acantrastea,1button polyps,2ricordea

πιστευω πως μια με δυο φορεςχτη βδομαδα δεν θα εχεις θεμα...γιατιψτο ενυδρειο σου ειναι σχετικα στρωμενο! εγω εβαζα απο το 2ο μηνα... παντα με προσοχη ομως

το σαρκοφυτο σιγα σιγα βγαλτο ...μονο ζημια θα κανει! ανεβασε καμια φωτο απο το ενυδρειο σου και απο τα κοραλλια σου.

Εννοω πως με τη δοσολογια..απο οτι θυμαμε ενα καπακο του ειναι 5 ml και καλυπτη 80λ ... μην το παρακανεις,μην ριχνεις παραανω αο οτι πρεπει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...