gyristroula 9 Φεβρουαρίου 2015 #26 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Οκ και από μένα. Όταν με το καλό πας και γυρίσεις θέλω σουβενίρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Φεβρουαρίου 2015 #27 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 9 Φεβρουαρίου 2015 #28 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 +1 και από εμένα.....και άμα δεν σας κάτσει ( μπα που να φάω την γλώσσα μου ) να πάτε στην Μήλο για καταδήσεις από τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για καταδήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Φεβρουαρίου 2015 #29 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Οκ και απο μενα ευχομαι να κερδισετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Φεβρουαρίου 2015 Author #30 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Άντε παιδιά δώστε ψηφώ μήπως και κερδίσει ο φίλος μας......... Οκ και από μένα. Όταν με το καλό πας και γυρίσεις θέλω σουβενίρ Ειλικρινά αν πάω θα φερω σε σένα σουβενίρ και στο φορουμ πολλές φωτογραφίες απο κοράλια!!!! +1 +1 και από εμένα.....και άμα δεν σας κάτσει ( μπα που να φάω την γλώσσα μου ) να πάτε στην Μήλο για καταδήσεις από τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για καταδήσεις Οκ και απο μενα ευχομαι να κερδισετε. Σας ευχαριστώ όλους πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Φεβρουαρίου 2015 #31 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 +1 κι απο μενα για τον πατριωτη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #32 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 +1 κι απο μενα για τον πατριωτη μου Να' σαι καλα ρε πατριδα! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 11 Φεβρουαρίου 2015 #33 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 καλη επιτυχια και απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος