PRINCE 18 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Παρακαλω πολυ όποιος έχει facebook και την ευγενή καλοσύνη να στηρίξη την φίλη μου στον παρακάτω διαγωνισμό θα του ήμουν υποχρεωμένος. Ταξιδάκι κερδίζει Μαλδίβες για κατάδυση και ίσως πάω κ εγώ..... Όταν είστε συνδεδεμένοι στο fb πατήστε το παρακάτω λινκ VOTE και ΟΚ στο μήνυμα που θα βγεί...ειναι τελείως ασφαλές!...δεν πρόκειται να δημοσιευθεί τίποτα στο προφίλ σας ούτε να σας ενοχλήσει κατι!! Εδω το λίνκ : https://premium.easypromosapp.com/voteme/29714/619457110 Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 18 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Με χαρά το έκανα! Εύχομαι τα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Οκ εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 18 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ευχαριστω ρε παλικαρι και κοπελια!!! Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2015 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 18 Ιανουαρίου 2015 οκ και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια δειτο λιγο...μετα το Vote πρεπει να πατησετε οκ στο μηνημα που βγαινει.....αλλιώς δεν μετράει η ψηφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια δειτο λιγο...μετα το Vote πρεπει να πατησετε οκ στο μηνημα που βγαινει.....αλλιώς δεν μετράει η ψηφος! Εμενα μου δούλεψε κανονικα απλα κολάει λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Εμενα μου δούλεψε κανονικα απλα κολάει λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 19 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Φαίνεται αν την πάρει.. γιατί ανεβαίνει το νούμερο που γράφει! Δηλαδή από 39 σε μένα.. μετά πήγε στο 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 19 Ιανουαρίου 2015 #10 Share 19 Ιανουαρίου 2015 +1 κ απο εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Ιανουαρίου 2015 Author #11 Share 19 Ιανουαρίου 2015 +1 κ απο εμένα Ευχαριστω πολύ φιλε!!!!!! Για πάμε ρε παιδια σιγά σιγά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 19 Ιανουαρίου 2015 +1 κι απο εμένα. Καλη επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιανουαρίου 2015 #13 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Μόλις το έκανα πάλι και μέτρησε και την ψήφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 20 Ιανουαρίου 2015 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Καλή σας επιτυχία!!! (Έριξα την ψήφο μου και εγώ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 21 Ιανουαρίου 2015 #15 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Μόλις ψήφισα και εγώ.Καλή επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Ιανουαρίου 2015 #16 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν βοηθάω αφρικανούς ρε +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 21 Ιανουαρίου 2015 Author #17 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Μόλις το έκανα πάλι και μέτρησε και την ψήφο. Καλή σας επιτυχία!!! (Έριξα την ψήφο μου και εγώ...) Μόλις ψήφισα και εγώ.Καλή επιτυχία!!! Δεν βοηθάω αφρικανούς ρε +1 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!!!! Πιστεύω οτι μπορουμε να πάμε ακόμα καλύτερα........καντε ενα καλό ρε παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #18 Share 21 Ιανουαρίου 2015 (edited) Πηρες και τη δικια μου! Καλες βουτιες! Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 21 Ιανουαρίου 2015 #19 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Μία και από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Ιανουαρίου 2015 Author #20 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Πηρες και τη δικια μου! Καλες βουτιες! Μία και από εμένα Σας ευχαριστώ πάρα πολυ!!! Θελω ακόμα να επισημάνω για άλλη μια φορά οτι είναι τελείως ασφαλής ο τρόπος για να ψηφήσετε. ΔΕΝ πρόκειται να δημοσιευτεί τίποτα στο προφίλ σας.....αυτό μπορουν να σας το επιβεβαιώσουν και όσοι έχουν ήδη ψηφίσει! Θα σας ηθελα λιγη βοήθεια ακομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Ιανουαρίου 2015 #21 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν έλαβα απο τον αιτούντα την ψήφο μου ευχαριστήριο μηνυμα όπως τα υπόλοιπα μέλη, μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου; Για τις επερχόμενες εκλογές μέχρι και δώρο καφετέρια έλαβα απο υποψήφιο! Μπααααχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Ιανουαρίου 2015 Author #22 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν έλαβα απο τον αιτούντα την ψήφο μου ευχαριστήριο μηνυμα όπως τα υπόλοιπα μέλη, μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου; Για τις επερχόμενες εκλογές μέχρι και δώρο καφετέρια έλαβα απο υποψήφιο! Μπααααχαχαχαχαχα! Σευχαριστω αδερφέ να'σαι καλα!!!! Εστω και καθηστερυμένα...... Τώρα για καφετιέρα δεν ξερω, εγω δεν ανήκω στα λαμόγια.....αλλα αμα παώ στην καλύτερη σου φέρνω ενα μαγνητάκι για το ψυγείο ...δεν βγαίνω μάνα μ !!!! Υ.Γ Ξέρουμε οτι καθε είδους πολιτικές συζητήσεις απαγορέυονται στο φορουμ οπότε ας μην σχολιασουμε τίποτα άλλο και ας ψηφίσουμε!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Ιανουαρίου 2015 #23 Share 23 Ιανουαρίου 2015 ΟΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 8 Φεβρουαρίου 2015 Author #24 Share 8 Φεβρουαρίου 2015 Παρακαλω πολυ όποιος έχει facebook και την ευγενή καλοσύνη να στηρίξη την φίλη μου στον παρακάτω διαγωνισμό θα του ήμουν υποχρεωμένος. Ταξιδάκι κερδίζει Μαλδίβες για κατάδυση και ίσως πάω κ εγώ..... Όταν είστε συνδεδεμένοι στο fb πατήστε το παρακάτω λινκ VOTE και ΟΚ στο μήνυμα που θα βγεί...ειναι τελείως ασφαλές!...δεν πρόκειται να δημοσιευθεί τίποτα στο προφίλ σας ούτε να σας ενοχλήσει κατι!! Εδω το λίνκ : https://premium.easypromosapp.com/voteme/29714/619457110 Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όσους με εχουν στηριξει με την ψήφο τους!!!! Έχει μεινει μια εβδομάδα περίπου μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός......ελπίζω να βοηθήσετε περισσότεροι!!! Δώστε καμία ψήφο ρε παιδια τσάμπα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Φεβρουαρίου 2015 #25 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Άντε παιδιά δώστε ψηφώ μήπως και κερδίσει ο φίλος μας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος