zapetros 2 Απριλίου 2007 #1 Share 2 Απριλίου 2007 Θα ηθελα να ρωτησω ως αρχαριος αν η valsineria κλαδευεται?Αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Απριλίου 2007 #2 Share 2 Απριλίου 2007 Θα ηθελα να ρωτησω ως αρχαριος αν η valsineria κλαδευεται?Αν ναι πως? κανονικοτατα..την κοβεις με το χερι εκει που την θελεις...και μην ανυσηχεις..σε λιγο θα βγαλει ρανερες ολοκληρα νεα φυτα....(αλλα προσοχη γιατι ''περπατανε'' μεσα στο υποστρωμα και μπορει να βγουνε σε σημεια που δεν θελεις.......μετα τα ξεφυτευεεις και τα φυτευεις εκει που θελεις.....κλπ,κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikis 2 Απριλίου 2007 #3 Share 2 Απριλίου 2007 Θα ηθελα να ρωτησω ως αρχαριος αν η valsineria κλαδευεται?Αν ναι πως? Εχω κι εγώ Valisneria kαι είναι πολύ ευκολο΄φυτό.Την κλαδεύω πολυ εύκολα με ένα ψαλιδι και δεν κόβω το φύλλο στην ευθεία αλλα διαγώνια και ασήμετρα, φαίνεται πιο ωραία (προσωπική γνώμη).Μην ανχώνεσαι ειανι πολύ ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan 4 Απριλίου 2007 #4 Share 4 Απριλίου 2007 να κανω μια ερωτηση επειδη φυτευσα κ γω βαλισνεριες, ειναι καλυτερα να την κλαδεβω με το χερι η με ψαλιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Απριλίου 2007 #5 Share 5 Απριλίου 2007 Θα πρεπει να γινει γνωστο οτι οταν η βαλισνερια κλαδευτει τοτε τα συγκεκριμενα φυλλα σαπιζουν ... αλλα ταχυτατα βγαζει καινουριες ριζες με τα γνωστα runners . Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan 6 Απριλίου 2007 #6 Share 6 Απριλίου 2007 φιλε dartman αφου σαπισουν κ ειναι καφε μπορω να την κλαδευσω για να μην φαινεται ασχημη "απο πολυ χαμηλα" απ την ριζα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 7 Απριλίου 2007 Author #7 Share 7 Απριλίου 2007 παιδια η δικη μου εχει γινει τεραστια .Τα φυλλα της καλυψαν το μισο μου ενυδρειο 180 λιτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος