TAXI182 17 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα εχω ενα yellow tang εδω και κανενα μηνα σημερα το απογευμα μου εβγαλε μια κοκκινιλα και τωρα τοισ βλεπω σε ολο το ψαρι και εχει κολλησει στην αμμο μηπωσ μπορει καποιοσ να με βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2015 φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Το βλεπεις να τσακωνεται με καποιο αλλο ψαρακι μηπως,δλδ να του επιτιθωνται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα εχω ενα yellow tang εδω και κανενα μηνα σημερα το απογευμα μου εβγαλε μια κοκκινιλα και τωρα τοισ βλεπω σε ολο το ψαρι και εχει κολλησει στην αμμο μηπωσ μπορει καποιοσ να με βοηθησει Οπως το λες ακούγετε ειτε σαν πληγή ειτε σαν βακτηριδιακη μόλυνση.. Σε καθε περίπτωση θα χρειαστούμε φωτογραφία για να σου πούμε με σιγουριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAXI182 21 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 21 Ιανουαρίου 2015 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα μαλλον ηταν βακτηριδιακη μολυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 21 Ιανουαρίου 2015 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα μαλλον ηταν βακτηριδιακη μολυνση Τι έγινε με το ψαράκι; Είναι καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος