jim the pleco 17 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα,επειδή το ακούω συνέχεια το co2 γίνεται να το έχεις χωρίς φιάλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 17 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα,επειδή το ακούω συνέχεια το co2 γίνεται να το έχεις χωρίς φιάλες? Γίνεται, DIY με μαγιά και ζάχαρη ή σόδα και κιτρικό οξύ, υπάρχουν και μπουκαλίτσες (σαν spray) που έχουν κάποιες εταιρίες καθως επίσης υπάρχουν και ταμπλέτες, κάπου έχει πάρει το μάτι μου και με ηλεκτρολυση. Λίγο πολύ όλα εκτος απο τις μπουκάλες είναι ασύμφορα ή δεν έχουν την απαιτούμενη παραγωγή CO2 και φυσικά εξαρτώνται από τα λίτρα που εχεις τη φυτομάζα και το φωτισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχουν διαφοροι τροποι αλλα η μπουκαλα ειναι η πιο καλη.Μονο ετσι δεν θα εχεις αλλα προβλημα αλλα και το επιθυμητο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 17 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 17 Ιανουαρίου 2015 σε αυτό το φυτό:http://www.aquazone.gr/forums/topic/93394-taxiphyllum-sp-flame/ είναι απαραίτητο το co2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 17 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 17 Ιανουαρίου 2015 επίσης άμα έχω αεραντίλα δεν μετράει και αυτό λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Η αεραντλια διωχνει co2 οπωτε δεν κανει και πολυ να εχεις αεραντλια. Για το φυτο που ρωτας,γραφει το προφιλ του ποσο co2 θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 17 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 17 Ιανουαρίου 2015 λέι ότι άμα έχεις έχει καλύτερη ανάπτυξη αλλά δεν νομίζω να είναι απαραίτητο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος