Jump to content

Ερωτηση

Rooks

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω μπει πρόσφατα στο χώρο του θαλασσινού και θέλω λίγο βοήθεια έχω στήσει το ενυδρειο εδω και έξι μήνες με 20 κιλα ζωντανό βράχο και 10 κιλα ζωντανό αραγωνιτη το ενυδρειο εχει γεμίσει φουλ κοραλλινη κατακόκκινο .ενυδρειο 180λιτων φωτισμός 4λαμπες τ5 24w λειτουργώ χωρίς sumb και οσμωση .βαζοντας κοραλια τι πρεπει να βάζω για να μην έχω πρόβλημα και κατι άλλο γενικά εντός έχω πυκνό φαινόμενο απο μικρά σαν Μαλακια χρώματος καφε ειναι σκουλήκι ! Ευχαριστω εκ των προτέρων τιμες 1023,5 φωσφωρικα 0,3 NO2 0 no4 10

Καλως ηρθες καταρχην,πρεπει να παρεις οσμωση για καλυτερα αποτελεσματα και βεβαια καλυτερης ποιοτητας νερου χωρις βαρεα μεταλα χλωριο κλπ.οταν αρχισεις να βαζεις κοραλια αυτο που παρακολουθεις ειναι οι τιμες του kh mg ca να ειναι σταθερες,δηλ πχ 8,410,1350.καθε τρεις πςριπου μερες θα σπου ελεγα να μετρας ετσι βλεπεις και διορθωνεις ριχνωντας τα αντοιστοιχα συμπληρωματα.Συνεχιζεις να εχεις αντιφωσφορο στο ενυδρειο.την αλατοτητα θα σου ελεγα να την πας στο 1025,1026.με συχνες αλλαγες και σωστη κυκλοφορεια και τα νιρικα σου θα κατεβουν,βεβαιως αυτο απαιτει ελαφρυ χερι ταισματος,τα χρωματος καφε πρεπει να ειναι σπογγοι υποθετικη απαντηση γιατι δεν εχω φωτο;τωρα τα σκουλικια εαν βαλεις ας πουμε ενα wrasse melanurus δεν θα τα ξαναδεις.Καλη συνεχεια.

• Like 1

Καλησπέρα έχω μπει πρόσφατα στο χώρο του θαλασσινού και θέλω λίγο βοήθεια έχω στήσει το ενυδρειο εδω και έξι μήνες με 20 κιλα ζωντανό βράχο και 10 κιλα ζωντανό αραγωνιτη το ενυδρειο εχει γεμίσει φουλ κοραλλινη κατακόκκινο .ενυδρειο 180λιτων φωτισμός 4λαμπες τ5 24w λειτουργώ χωρίς sumb και οσμωση .βαζοντας κοραλια τι πρεπει να βάζω για να μην έχω πρόβλημα και κατι άλλο γενικά εντός έχω πυκνό φαινόμενο απο μικρά σαν Μαλακια χρώματος καφε ειναι σκουλήκι ! Ευχαριστω εκ των προτέρων τιμες 1023,5 φωσφωρικα 0,3 NO2 0 no4 10

Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε...

Οπως σου έγγραψε ο Νικολας θα κοιτάξεις να έχεις σταθερές τιμες σε KH,ασβεστειο και μαγνήσιο..

Αν μπορεις προγραμμάτισε στις επομενες αγορες σου και μια αντίστροφη όσμωση για να μην εχεις θεματακια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...